Léböjt vélemények? (Aki próbálta már)
Ugye 5 napos az egész.
Hogyan kell felkészülni rá? Előtte nap/napokban(?) mit kell enni?
Fogyókúrázok, és ezt egy tisztításnak gondoltam, h jó lenne.
Úgy tudom az az elv, hogy nagyon sok minden le van rakódva a belekbe, az elégtelen testmozgás, valamint a nem megfelelő táplàlkozás miatt.
Egy-egy ilyen böjtölésnél tehermentesíted az emésztőrendszert, és az kitakarítja magàt, plusz ugye a vese meg a máj is tisztulhat, meg a vér is szerintem.
Pár napost, szerintem két-három napost lenne érdemes kezdetnek.
Össze szokták kötni béltisztító beöntéssel, mert nagyon sok méreganyag, lerakódás is lehet a belekben, és ez segítheti.
Szerintem hasznos lehet.
Döntsd el, hogy három napig nem eszel, csak iszol, és nem leszel éhes.
Ne gondolj az ételre, sok vizet, zöld teát igyál, és a második naptól tök jó lesz.
Én egy hetest, és három hetest is próbáltam, de két napossal kezdtem.
Akik próbálták!!!
Olvasni, olvasni és értelmezni.
A kérdésfeltevésed óta közel 1 év eltelt. Miért nem csináltad meg?
Nyilván tudnád, hogy semmi nem történik tőle. Tisztítás meg végképp nem, azt minden nélkül megoldja a tested.
A hivatalos oldalról idézve:
"A közölt böjti javaslatok, diéták, kúrák orvosszakmai tartalmáért, előjelzett hatásosságáért felelősséget nem vállalunk."
Segítek. Bármi baromságot írhatunk, nem kérhetsz számon. Szerinted mennyire veszik komolyan saját magukat??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!