Szeretnék véleményeket kérni, esetleg tapasztalatokat! Most érkezett meg a rendelt GREEN COFEE PLUS tablettám. ( 60 db) Esetleg valaki próbálta már, tapasztalat? Szedése mellett lehet dohányozni?
Egyik zsírégető sem működik, mindnek elenyésző hatása van. Ha pedig nem változtatsz az életmódodon, étkezéseden, akkor 0 hatása van.
Ha életmódváltás nélkül akarnál fogyni, az olyan szintű beavatkozást igényel a szervezetedbe, hormonrendszeredbe, amire egy egyszerű növényi kivonat nem képes, csak bizonyos gyógyszeripari készítmények, amelyek egy hétköznapi embernek csak illegális úton hozzáférhetőek, és komoly kockázatokkal járnak.
Az egyetlen járható, egészséges út a fogyáshoz a megfelelő étkezés és a mozgás, azaz az egészséges életmód. Ha ezek rendben vannak, akkor viszont nincs szükség zsírégetőkre, növényi kivonatokra, mert fogyás esetén is minimális hatásuk lehet.
Időről időre én is kipróbáltam egyet-egyet, hogy hátha majd valamelyik használ, meg hát annyi pozitívat írnak róla. De egyik sem, még a 10 féle mindenféle csodakivonatot, tonna koffeint tartalmazó termogén zsírégetők sem hoztak semmilyen észrevehető hatást. És igen, próbáltam a zöld kávét is, az sem ér egy fillért sem. Üres kapszulát is adhatnának, az is érne ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!