Van rá esély, hogy egyszer lefogyok?
Senkire nem tudom hagyni a babát,tehát itthon tudnék csak tornázni, esetleg hétvégenként eljárni futni,amikor a férjem itthon van.A napi egy óra séta a babával minden nap megvan, de az tudom, hogy nem elég.
A fejemben már eldőlt, hogy fogyni akarok, ezért nem értem, hogy miért nem megy.Vagy az akaraterőm kicsi, vagy betegség nálam a szénhidrátfüggőség...
Én kigyógyultam a szénhidrátfüggőségből, persze "véletlenül". Pedig elég komolyan benne voltam. Rendesen hisztiztem, ha nem kaptam elég cukrot. Az a lényege, hogy le kell terhelni a szervezeted, hogy a zöldségeket, könnyű kajákat kívánja. Pár nap alatt pedig rendeződik utána a helyzet.
Bemutatom a példámon keresztül: Szóval én a habos krémes finom dolgokért voltam mániákusan oda. Főleg, hogy a párom is imádja az édességet, csak ösztönzött, hogy minél több legyen itthon (persze ő csont és bőr, mert ledolgozza). Na és egyik este kitaláltuk, hogy főzök jó finom cukros csokipudingot, meg bele babapiskóta és rá egy nagy adag tejszínhab. Hát mondanom sem kell, hogy másnapra elfogyott a tállal. Olyan 2000 kalória pluszt vittem be ezzel 12 óra alatt. Harmadnap úgy ébredtem, hogy hihetetlenül rosszul voltam a cukor gondolatától is, és ez június közepén volt. Azóta kb. 5 szelet sütit ettem, azt is vendégségben. Vagy ha a csokit szereted, egyél meg 10 szeletet. Utána hidd el, már csak a zöldségekre fogsz éhezni :D
És akkor még pár dolog:
Ajánlom Norbi Kiképzés videóját, hihetetlenül ösztönzően beszél benne :)
(ezek a gagyinak látszó hírlevelek rendkívül motiválóak, elég sok van belőle, oldalt akár fel is iratkozhatsz)
(100%-os pontossággal működik)
És lassan akarj fogyni, mérd le magad, írd fel, és figyeld az apadó centiket.
Hálás vagyok a biztató soraitokért, köszönöm!(és a linkeket is)Eldöntöttem változtatok a mai naptól kezdve.
Én a csokival voltam ugyanilyen helyzetbe, ha egyetlen egy nap is eltelt ugy, hogy nem ettem, nagyon rosszkedvű, lehangolt voltam.Ezen 2 hónapja sikerült változtatni(de csak azért, mert kiszámoltam, hogy napi 300 ft-ot spórolok, ha lemondok róla, tehát havi majdnem 10 ezret)Most ott tartok, hogy mult hónapban 1x ettem csokit, ebben a hónapban eddig 2x, de csak azért, mert kaptam:)De máshol meg bepótolom, annál több kenyeret eszek.De akármilyen nehéz lesz megcsinálom egy magabiztos énért, egy egészséges gyermekért,és egy büszke férjért:)
És majd leírom,hogy hogy haladok a fogyival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!