Ha rengeteg vizet iszok akkor attól tudok fogyni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 20:54
2/9 A kérdező kommentje:
Heti 9 óra edzésem van. A cukrot próbálom csökkenteni meg a fehér lisztet is.
2021. ápr. 30. 20:59
3/9 anonim válasza:
Nem tudom fogyni fogsz-e, de a hasad az fog nőni, abban biztos lehetsz.
4/9 A kérdező kommentje:
Oh akkor maradok a normális víz mennyiségnél
2021. ápr. 30. 21:04
5/9 anonim válasza:
Fogyni attól tudsz, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit a szervezeted felhasznál.
Sok diétában jó rásegítő a rendszeres, átlag feletti vízfogyasztás (napi 2,5-3l), de nem önmagában működik a dolog és egy idő után marha idegesítő, hogy 20 percenként kell pisilni.
7/9 anonim válasza:
Hmm egyébként hozzá lehet szoktatni a szervezetedet a 3 liter iváshoz(itt a pisilésre célzok)
Amikor elkezdtem 3 litert inni minden nap, kb az első másfél-2 hétbe tök sokat mentem pipilni( kb ivás utàn 20 percre), aztán mostmár rendesen megyek 1-1,5 óra múlva csak.
Ezt csak így az #5 válaszolónak meg mindenkinek mondom:)
8/9 anonim válasza:
Haq evés helyett iszod, akkor igen. Minden más esetben nem. Hogyan gondolod? :D
9/9 anonim válasza:
Akkor segít, ha eddig túl keveset ittál, vagy ha eddig cukros üdítőket ittál, és most ezeket cseréled le vízre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!