Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagyok, hogy ti...

Whis_key46 kérdése:

Kíváncsi vagyok, hogy ti milyen módszerrel fogytatok le? És hogy milyen edzés appot használtok, ha szoktatok?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 11:34
 1/7 anonim válasza:
78%

Ha csak fogyni szeretnél a legnagyobb hatást az étrend változtatással tudod elérni. Egzértelműen semmi cukros ital, alkohol. A víz a legjobb. A kalória számlálás sokaknak bevált módszer. Ahhoz a myfitnesspal a legjobb.

Edzéshez én a S Health-t használtam. De van a Play Store-ban ilyen leap fitness group cég, nekik vannak ilyen alkalmazásaik edzéshez.

2021. ápr. 27. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Kalóriát számolok, úgy fogyok. Nem használok appot.
2021. ápr. 27. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Szia

Én úgy fogytam már elég sokat, hogy arra figyelek mit eszem.

Kerülöm a hagyományos fehérlisztes, cukros dolgokat, - teljes kiőrlésű termékeket, gabonákat pedig nem szeretem ezért nem eszem.

Egészségesebben eszem mint korábban, inkább kevés szénhidrátot, sok zsírt, sok fehérjét. Rengeteg zöldséget, húsféléket, tojást, tejtermékeket, olajos magvakat fogyasztok főleg.

25 hónapja kezdtem kórosan elhízottként, mostanra visszafogytam szimpla túlsúlyra, még nem végeztem teljesen, folyamatban van. Az első pár hetet leszámítva amikor néztem hogy alakulnak a makrotápanyagaim, nem számolgatok semmit. Nem vonok meg magamtól energiát ha szükségem van rá, számomra az éhezős, koplalós fogyókúrák nem élhetők, értelmetlenek és kàrosak. Így Életmódot vàltottam inkább.

Nekem csak ez az étrend vált be, ilyen formában, hosszútávon is, és így érzem igazán jól magam.

Mozogni, ülőmunka mellett heti 5x1 órát szoktam, gyorsgyaloglás, szobabicikli, erősítő edzések. Kb ennyi. Idővel majd szeretnék egy 6. Napot is beiktatni, de azzal még várok.

2021. ápr. 27. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Egészségesen kell étkezni és sportolni, ezáltal kalória deficitet kialakítani. Ez az egyetlen tuti recept.
2021. ápr. 27. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Kalóriát számolok kalóriabázis app-al.
2021. ápr. 27. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Kalóriaszámolással (Kalóriabázis) és időszakos böjttel (16/8).
2021. ápr. 28. 17:38
 7/7 anonim válasza:
Magamra főzök.....
2021. máj. 12. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!