Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik le tudtak fogyni hogy...

Akik le tudtak fogyni hogy csinálták?

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve, napról napra, hétről hétre hízok.Sosem voltak súlyproblémáim tavalyig nem is haladtam meg az 50 kilót. De ez az elmúlt év óta megváltozott. Most 65 kg vagyok (23N), tavaly ilyenkor 48kg voltam. (163 cm) Nem tudom hogy kezdjek neki ennek, adnátok tanácsot? Ti hogy kezdtétek el? Szerintetek mennyi idő lesz mire sikerül 10-15 kg-t leadni? Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy az evésbe menekültem, sok minden történt tavaly és ebben vigasztalódtam. Hogy tudjak változtatni? Hogy csináljam? Mit egyek? Nektek mennyi időbe telt még elértétek a kívánt súlyt?

#fogyástippek
2021. ápr. 26. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
26%

Min. 6 hét ha 10-15 kilót leszeretnél fogyni .

Néhány videót ajánlanék: Kovács Ramóna : Lapos has titka , hogyan kezdj el mozogni( nem tudom hogy mozogsz-e) . Rubint Rella : Mi a lapos has titka.

2021. ápr. 26. 14:02
 2/8 anonim válasza:

Szerintem nem annyira egészséges a 48 kg. ehhez a magassághoz.

Ez így tök egészséges, de evvel nem azt mondom, hogy nem lehet

fogyni. Kitartóan csináld, kaloriabazis.hu - t ajánlom az étkezéshez, mozogj sokat, legyél kitartó!

Sok sikert! ^.^

(A neten nagyon sok hasznos edzést találsz.)

2021. ápr. 26. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Mi miatt híztál? Ha nem karanténháj, azaz nem változtattál a táplálkozási, sportolási szokásaidon, akkor nem ártana előbb egy alapos kivizsgálás. Vércukor, inzulin (terheléses vizsgálat), hormonok, pajzsmirigy...
2021. ápr. 26. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Valójában nem bonyolult dolog. Egészségesebb ( minőségibb), tudatosabb étrend, mozgás, érzelmi evés elhagyása.

Igaz, még van leadni valóm, de komoly feleslegtől szabadultam meg 2 év alatt, és 1 - 1,5 év múlva már a

ez a maradék sem lesz.

Egészséges módon fogyni, elkerülve a tested kiéheztetését, koplalást, későbbi jojóeffektusokat, bizony türelemjáték. Ezt el kell fogadni. Ha nem teszed, még akár rosszabbul is járhatsz hosszútávon ha sietteted, és ennek érdekében drasztikus eszközökhöz nyúlsz.

Hogy mennyi idő lesz, az a saját szervezetedtől függ. Azonos alapadatokkal ( nem, kor magasság súly) rendelkező 2 különböző ember is fogyhat teljesen más ütemben azonos étrend/ mozgásmennyiség mellett is.

2021. ápr. 26. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, ne nasizz, kerüld a fehérlisztet, cukrot, olajat. Egyél teljesértékű ételeket és sportolj. Ez az egyetlen tuti recept. Aki mást állít, csak el akarja adni a kamu csodaszereit. Nem kell se fehérjepor, se fogyitabletta, se regenor, semmi.
2021. ápr. 26. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Aki lepontozta az ötös kommentet, kérem írja meg, miért helytelen a válasz.
2021. ápr. 26. 23:25
 7/8 anonim válasza:
40%

Az ötös kommentelőnek irnék annyi kiegészitőt h a gyümölcs sem mindegy milyen. ugye ott a sok gyümölcscukor.... nézni kell a rostokat és a kalória és cukor tartalmát is. A rostokat pl az emésztés miatt. lényeg h minél hamarabb kimenjen a bélrendszerből. van olyan zöldség aminek a bevitele és emésztése több kalóriát vesz igénybe mint amennyit tartalmaz. nem akarok baromságot mondani de nyilván a káposzta az, asszem.. persze nincs nasi, cukros, stb. sokan ugy fogynak h csak a lisztes dolgokat hagyják el, ez is fontos. nincs kenyér, kakaos csiga stb.. kóla sem, hiába cukormentes. Csinltam egyszer regenoros diétát. ott olvastam h minden rendes étkezésnél egy kávéskanálnyi zsirt vagy zsiradékot be kell h vigyen az ember a szervezetébe a megfelelő epe működés miatt, ha nincs elég zsiradék akkor az epe nem ürit rendszeresen és nem úgy távoznak a benne felgyűlt méreganyagok sem.

na meg ugye az is fontos h napont 5x együnk egy keveset. lassan és nem habzsolva, igy kevesebb kajával is megvan a jóllakottság érzés. Ha több fogásból áll a kaja akkor azt együk először ami könnyebben és gyorsabban emészthető, mert az gyorsabban megemésztődik és mivel az kerül lejjebb a bélben az addig hamarabb ki is ürül. az utoljára evett neheebben emészthető kaja mire odaér addigra az is megeméstődik. forditva nem a legjobb mert ha olyat ezünk először ami nahazebben eméstődik akkor az lassabban is ürül ki és ennek a tetéjén a gyorsan emésztődő étel pl egy leves csak rohad a belekben tovább mint kéne és ezéltal több minden szivódik fel és rakódik le. Fontos h kaja előtt igyál meg 1-2-3 pohár vizet. jóllakottság érzésed lesz kevesebb ételtől is. hamarabb meg is éhezel mondjuk de ráállsz a napi 5x kevés kajára és egy hét alatt megszokod. Az is fontos h végezz pár havonta béltisztitó kúrát. semmi extra gyógyszer meg ilyenek nem kell. bio boltban veszel utifűmaghélyat és reggelente megiszol egy bögrével. egy bögrébe 1 teáskanál bekeverve. erre rengeteget kell inni mert amugy szorulást okoz de a belekben lerakódott ezeréves maradékokat kipucolja. egy cirka 90 kilós ember bélredőiben és a belei hajlatában képes megragadni és akár évekig ott lenni kb 4-8 kiló kaksinak is. hiába fogyózol ha a beleidben 5kiló bélsár beragad és nem mozdul. Én neyged évente 2 hétig iszom ezt a magot.

2021. ápr. 27. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Mutass egy dokumentált esetet, hogy valaki a gyümölcs miatt hízott volna el. Elárulom, nincs ilyen. Egyszerűen nem tudsz belőle annyit enni, hogy elhízz.

"van olyan zöldség aminek a bevitele és emésztése több kalóriát vesz igénybe mint amennyit tartalmaz. nem akarok baromságot mondani de nyilván a káposzta az"

Pedig sikerült jó nagy baromságot mondani. Nem vesz igénybe több kalóriát az emésztése. De ha így is lenne, az pont mínusz kalória lenne, tehát még fogynál is vele.

A regenoros diéta meg egy nagyon egészségtelen valami. " minden rendes étkezésnél egy kávéskanálnyi zsirt vagy zsiradékot be kell h vigyen az ember a szervezetébe a megfelelő epe működés miatt, ha nincs elég zsiradék akkor az epe nem ürit rendszeresen és nem úgy távoznak a benne felgyűlt méreganyagok sem."

Ez sem igaz. Napi 10 %-os zsírbevitel mellett is gyönyörűen ürül az epe.

2021. ápr. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!