Renszeresen kevesebb étel elfogyasztása után tényleg össze"szűkül" a gyomor? Van ennek valami igazság alapja?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Nagy súlyból kell fogynom. Nagyjából 45 kilót. Egyelőre még nem tudom hogyan kezdjek hozzá, vagy egyáltalán hogy is közelítsem meg azt hogy a fogyás elinduljon.2021. ápr. 23. 20:04
1/8 anonim válasza:
Nekem eléggé beállt a gyomrom a szokásos mennyiségekre, amit mindig ettem. Sőt, az agyam is, ez lett a normál adag, jól laktam vele. Hogy mennyi idő alatt, arról fogalmam sincs, mert csak abból érzékeltem, hogy ha többet próbáltam enni, az rosszul esett egy idő után. De ritkán próbálgattam.
2/8 anonim válasza:
Igen, a gyomor tud tágulni és szűkülni is bizonyos mértékig. Az emésztőnedvek is aszerint termelődnek egy idő után, amennyit eszel.
3/8 anonim válasza:
Szerintem van benne valami hogy összeszűkül. Kevesebb ételt kell a tányérra rakni és hozzászoktatni a gyomrot hogy annyi az adag és kész.
4/8 anonim válasza:
Igen, én is érzem, hogy összeszűkült valamennyire mióta fogyok. (2+ éve)
5/8 anonim válasza:
Szia, én terhesség alatt folyamatosan csokit ettem, aminek 35 kiló plusz lett az eredménye, most 4 éves a kisfiam, 3 hete próbálok 1000-1200kalóriát enni, maroknyi adagokat, és igen össze szűkül. 85 kiló voltam, a szoptatás alatt lement tíz, most 75 kilóval kezdtem, nem az a célom, hogy 50 legyek, hanem, hogy benne legyek az ideális testsúlyban ami 60-65kiló. Nagyon nehéz, hogy nem ehetek édességet, de most már azért jobb.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyjából én is 1200 kalóriát céloztam meg naponta. Egyelőre ismerkedem a dologgal. Ha valakinek van valami jól bevált étrendje vagy bármi ami hozzásegítget a súlyvesztéshez szívesen fogadom
2021. ápr. 24. 07:12
7/8 anonim válasza:
Az 1200 hülyeség nagy súlynál, mert raktározni fogsz, mert a szervezet azt hiszi hogy éhezni fogsz.
Én 30 kg plusszal eszek 1600 kcal-t, nulla mozgás, és mégis fogyok. (nem azért nulla, mert lusta vagyok, hanem sérült).
8/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi
2021. ápr. 24. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!