Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Renszeresen kevesebb étel...

Renszeresen kevesebb étel elfogyasztása után tényleg össze"szűkül" a gyomor? Van ennek valami igazság alapja?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Nagy súlyból kell fogynom. Nagyjából 45 kilót. Egyelőre még nem tudom hogyan kezdjek hozzá, vagy egyáltalán hogy is közelítsem meg azt hogy a fogyás elinduljon.

2021. ápr. 23. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eléggé beállt a gyomrom a szokásos mennyiségekre, amit mindig ettem. Sőt, az agyam is, ez lett a normál adag, jól laktam vele. Hogy mennyi idő alatt, arról fogalmam sincs, mert csak abból érzékeltem, hogy ha többet próbáltam enni, az rosszul esett egy idő után. De ritkán próbálgattam.
2021. ápr. 23. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a gyomor tud tágulni és szűkülni is bizonyos mértékig. Az emésztőnedvek is aszerint termelődnek egy idő után, amennyit eszel.
2021. ápr. 23. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van benne valami hogy összeszűkül. Kevesebb ételt kell a tányérra rakni és hozzászoktatni a gyomrot hogy annyi az adag és kész.
2021. ápr. 23. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is érzem, hogy összeszűkült valamennyire mióta fogyok. (2+ éve)
2021. ápr. 23. 23:40
 5/8 anonim válasza:
94%
Szia, én terhesség alatt folyamatosan csokit ettem, aminek 35 kiló plusz lett az eredménye, most 4 éves a kisfiam, 3 hete próbálok 1000-1200kalóriát enni, maroknyi adagokat, és igen össze szűkül. 85 kiló voltam, a szoptatás alatt lement tíz, most 75 kilóval kezdtem, nem az a célom, hogy 50 legyek, hanem, hogy benne legyek az ideális testsúlyban ami 60-65kiló. Nagyon nehéz, hogy nem ehetek édességet, de most már azért jobb.
2021. ápr. 24. 06:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyjából én is 1200 kalóriát céloztam meg naponta. Egyelőre ismerkedem a dologgal. Ha valakinek van valami jól bevált étrendje vagy bármi ami hozzásegítget a súlyvesztéshez szívesen fogadom
2021. ápr. 24. 07:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az 1200 hülyeség nagy súlynál, mert raktározni fogsz, mert a szervezet azt hiszi hogy éhezni fogsz.

Én 30 kg plusszal eszek 1600 kcal-t, nulla mozgás, és mégis fogyok. (nem azért nulla, mert lusta vagyok, hanem sérült).

2021. ápr. 24. 07:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi
2021. ápr. 24. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!