Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek van benne valami...

Szerintetek van benne valami igazság?

Figyelt kérdés

Sziasztok láttam több videót hogy nők csak teát ittak és nem mozogtak. (nem kérek kommenteket "úgy akarsz fogyni h sz*art se cisnálsz" mert nem ez volt a kérdésem :D )

Nos azok a hölgyek a videókban ( mindegyik külfödi volt ) A videó lénye annyi volt, hogy a nők nem ettek ha ettek is csak gyümölcsöt magába de akkor se sokat hanem kevesebbet meg ittak teát/vizet. És mondták hogy ők semmit se csináltak nem kellet tornázni se semmi és nyomon lehetett követni a högy/hölgyek napjait hogy mit hogyan ettek és ittak. Eléggé nagy változásokat láttam. Van benne valami valóság? És hogy sikerülhet-e?

(IGEN TUDOM a te és a víz be indítja a fogyást és én csak erre kérek választ)

2020. máj. 24. 17:36
A kérdező szavazást indított:
Igen próbáltam és én fogytam de nem hosszútávon
Próbáltam hosszú távon fogytam
Nem bírtam ki evés nélkül
Fogytam sokat hosszú távon
Nem próbáltam
28 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván, ha nem eszel kb semmit, akkor fogysz, így nem értem a kérdést...

Nem egészséges, különböző hiányok miatt romlik a bőr, haj, köröm minősége, elmaradhat a menstruáció, hazavágod az egész hormonháztartásod, anyagcseréd...stb. De persze, fogyni lehet vele.

2020. máj. 24. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyértelműen ennék mert tudom magamról hogy nem bírnám ki étel nélkül. Csak még én magam se tudom hogy mit minden olyan drága
2020. máj. 24. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire tűnt hitelesnek a videó?
2020. máj. 24. 17:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem eléggé de nem egy adott videót néztem hanem többet is ettek de nem olyan sokat de inkább egészségesebb ételeket ettek
2020. máj. 24. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet fogyni mozgás és éhezés nélkül is ha ez érdekel, én is így diétázok most, és nem kell drága csodaszereket megvenni. A lényeg h kicsivel kevesebb kalóriát viszek be mint amennyit alapjáraton eléget a testem. Kevesebb ch-t de azért ugyanúgy eszek kenyeret, tésztákat, krumplit stb, csak nem annyit mint eddig.
2020. máj. 24. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Régen volt ilyen fogyós műsor, vagy ilyesmi. És a műsoron belül volt egy kisebb műsor, egyik ilyenben a nő 7 napig, fogyókúrázott más-más módszerrel.

Kipróbálta ezt a gyümölcsöset, de csak almával és teával, meg egy db étrendkiegészítő volt a napi adagja.

A nő nagyon rosszul volt nap végére, mivel nem volt meg a szükséges energia anyaga ami kellett volna.

De amúgy is hülyeség ez a tea+gyümölcs kombó diéta, mert valami kell hogy beinditsa a fogyást, amihez kellenek az anyagok(fehérje, vitaminok stb)

2020. máj. 24. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Többször voltam kórházban, hetekre, sőt hónapokra is. Ott mindig lefogytam, pedig csak az ágyban feküdtem egész nap. Az elsőnél 2 hónap alatt 26 kg jött le rólam úgy, hogy már kivert a hideg, amikor hozták az ételt, mert nem voltam képes megenni. Antibiotikum ment rajtam szinte folyamatosan. 98 kg-ról 72-re estem le. Gondolhatod, hogy előtte (is) imádtam enni, azért voltam "dagadt". Tudom, nem volt egészséges fogyás, de ha a kérdésed lényegét nézem, akkor igen, mozgás nélkül is lehet fogyni, bizonyos körülmények között.
2020. máj. 24. 19:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát
2020. máj. 24. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!