Egy adag rizibizi hány dkg lehet körülbelül? És egy tányér zöldségleves (hús és tészta nélkül) kb. hány kalória?
Figyelt kérdés
Csirkemellfiléből hány dkg-t érdemes fogyasztani? (egy étkezés során, úgy, hogy rizibizit eszem mellé, és előtte van leves is.
Előre is köszönöm!:)
2010. aug. 22. 09:29
1/5 anonim válasza:
kcal.hu elé ülj le egy számológéppel
2/5 anonim válasza:
Egy normál adagban van 6-8 dkg rizs, 10 dkg súlyú csirkemell.
A kalóriákat nem tudom...
3/5 anonim válasza:
pff utolsó. szerinted éttermekben melyik van hangsúlyban, a hús vagy a köret?? naná hogy nem a drága hús.. az adag köretben többnek számít..
4/5 anonim válasza:
Kedves pff!
6-8 dkg nyers rizs megfőzve nem olyan csekély. Amennyire én tudom, 12 dkg hús jár egy menzai adagba.
További jó pöfögést :)
5/5 anonim válasza:
én tudom hogy nem csekély és bocsi csak itt adtam hangot felháborodásomnak hogy mindenhol a nyomorék köret a hangsúly és kis semmi hússal szúrják ki az ember szemét.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!