Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás szempontjából tényleg...

Fogyás szempontjából tényleg nem olyan jók a saját testsúlyos edzések?

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék, persze formásan. Meg majd kerekebb és picit nagyobb popsit. Viszont azt hallottam nem elég az otthoni saját testsúlyos bohóckodás mert nem is éget annyi kalóriát és nem is építhetek így izmot se

Mit gondoltok erről?

Milyen mozgást kéne választanom akkor?

A HIIT ről nagyon jókat hallottam de egyelőre ahhoz nincs meg a megfelelő kondim. De az is olyan ami saját testsúlyos általában. Akkor mit kéne edzek ami ideális a céljaimhoz?

(Természetesen az étkezésre is figyelek mellette)

2021. ápr. 19. 19:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Miért van sok gond a futással?

Én is szoktam mert ahogy mondtad most ez könnyebb mint a brutál hiit videós edzések meg bármi. Mert van rajtam plusz 10kiló. Szóval gondoltam ha leadok valamennyit és jobb lesz a kondim egy kicsit, akkor váltok de most a futás valóban könnyebb.

2021. ápr. 19. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!