Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na ez mitől lehet? Fogytam...

Na ez mitől lehet? Fogytam amennyit akartam, de mármeg nem tudok enni?

Figyelt kérdés
Májusban elkezdtem fogyózni,de nem koplalni,hanem ésszel.A lényege az volt,hogy sok gyümölcsöt ettem,rengeteg zöldségfélét,a szénhidrátot próbáltam kerülni.Kenyeret,tésztát,azért ettem néha,mert azért csak kell szénhidrát is a szervezetnek.A célomat elértem,már csak a súlyom szeretném tartani.Viszont az a gondom,hogy mostmár átestem a ló másik oldalára akaratom ellenére.Alig eszek,legtöbbször nem kívánom a kaját,egy csomót kell gondolkoznom sokszor hogy mi az amihez étvágyam lenne,hogy azért csak egyek már.Pedig éhes vagyok,sőt sokszor már szédelgek is.
2010. aug. 21. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Írd le mit jelent nálad az, hogy "fogyózni". Nekem ez már alapból rossz érzést keltő kifejezés. Azt suglja, hogy csinálod egy ideig kicsit drasztikusan, aztán abbahagyod.

Le tudnád írni pontosan például ma mit ettél mennyit és milyen időközönként?

2010. aug. 21. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Délben egy tányér pöri tésztával(későn keltem,tehát nem lehet mondani hogy kihagytam a reggelit). 17h körül egy tányér gyümölcsrizs, kb fél órája egy szedőkanálnyi sóska egy kis pörivel.Nem laktam jól,de nem tudok többet enni.

A fogyókúra nem volt drasztikus,mindig ettem mikor éhes voltam,és mindig annyit amennyivel jól nem laktam.Csak az a baj,hogy most meg már annyira kevest eszek,hogy sokszor szédelgek.Pedig éhesnek nem érzem magam.

Ez volt egy jó ideig,a leg ujabb h.lyesége pedig a szervezetemnek,hogy még akkor sem tudok enni mikor éhes vagyok.Nem esik jól semmi.(bízom benne,hogy ez múló állapot)

Nem átmeneti fogyókúrát terveztem,hanem hogy meg is tartom az új étkezési szokásokat.Nem is volt nehéz megtartani,ugyanis imádom a zöldségféléket:)

2010. aug. 21. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem azért mondom, de mára egyáltalán nem ettél keveset. Az nem jó, hogy nem reggeliztél, de ha későn keltél, érthető, szabi alatt én is így szoktam. :) De a délutáni kajálás szerintem nem kevés, ne aggódj.
2010. aug. 21. 22:16
 4/5 anonim válasza:
na, ebben a helyzetben vagyok én is. Tudod mit? Nekem az segített, hogy elmentünk a városba gyrosozni, meg ilyenek. Olyan kajákat kezdtem e enni, amiket általában nem eszek itthon. Kínait, ilyeneket. Különleges ízeket vigyél az életedbe.
2010. aug. 22. 14:53
 5/5 anonim válasza:
azért nem bírsz sokat enni mert szűkült a gyomrod
2010. aug. 23. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!