Na ez mitől lehet? Fogytam amennyit akartam, de mármeg nem tudok enni?
Írd le mit jelent nálad az, hogy "fogyózni". Nekem ez már alapból rossz érzést keltő kifejezés. Azt suglja, hogy csinálod egy ideig kicsit drasztikusan, aztán abbahagyod.
Le tudnád írni pontosan például ma mit ettél mennyit és milyen időközönként?
Délben egy tányér pöri tésztával(későn keltem,tehát nem lehet mondani hogy kihagytam a reggelit). 17h körül egy tányér gyümölcsrizs, kb fél órája egy szedőkanálnyi sóska egy kis pörivel.Nem laktam jól,de nem tudok többet enni.
A fogyókúra nem volt drasztikus,mindig ettem mikor éhes voltam,és mindig annyit amennyivel jól nem laktam.Csak az a baj,hogy most meg már annyira kevest eszek,hogy sokszor szédelgek.Pedig éhesnek nem érzem magam.
Ez volt egy jó ideig,a leg ujabb h.lyesége pedig a szervezetemnek,hogy még akkor sem tudok enni mikor éhes vagyok.Nem esik jól semmi.(bízom benne,hogy ez múló állapot)
Nem átmeneti fogyókúrát terveztem,hanem hogy meg is tartom az új étkezési szokásokat.Nem is volt nehéz megtartani,ugyanis imádom a zöldségféléket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!