Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gluténérzékenység esetén...

Gluténérzékenység esetén gluténmentes diétával beindulhat a fogyás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 1 éve szültem és nagyon sokat híztam, amit azóta sem sikerült leadni. Három hónapja aktívan fogyókúrázok, ami azt jelenti, hogy napi 1300-1400 kcal között eszek, de eddig összesen 1 kilót fogytam, nem akar lejjebb menni a súlyom. A napokban kiderült, hogy gluténérzékeny vagyok, ez befolyásolhatja, hogy nem tudok fogyni és most, hogy elkezdem a diétát megindulhat a fogyás? Vagy ennek semmi köze nem lehet hozzá?

Köszönöm a válaszokat!

31N 90kg

2021. ápr. 13. 21:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem beindult és le is fogytam, de ez leginkább amiatt lehetett, mert lemondtam egy csomó feldolgozott ételről, így a pékárukról is, és elkezdtem azt enni, amit magamnak főzök. Emellett azóta sokkal tudatosabban állítom össze az étrendemet, egészségesebben táplálkozom.

Nem eszek gm péksütiket, kenyeret, kekszeket, nem is ízlenek, továbbá egyes összetevőktől is voltak tüneteim. Nekem egyszerűbb így, hogy nem helyettesítem őket hasonló ételekkel, nem is hiányoznak. Nagy ritkán, kb. havonta egyszer sütök magamnak valamilyen sütit.

2021. ápr. 14. 19:48
 12/12 anonim ***** válasza:

100 %, hogy amiatt volt. :)

2021. ápr. 14. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!