Gluténérzékenység esetén gluténmentes diétával beindulhat a fogyás?
Sziasztok! 1 éve szültem és nagyon sokat híztam, amit azóta sem sikerült leadni. Három hónapja aktívan fogyókúrázok, ami azt jelenti, hogy napi 1300-1400 kcal között eszek, de eddig összesen 1 kilót fogytam, nem akar lejjebb menni a súlyom. A napokban kiderült, hogy gluténérzékeny vagyok, ez befolyásolhatja, hogy nem tudok fogyni és most, hogy elkezdem a diétát megindulhat a fogyás? Vagy ennek semmi köze nem lehet hozzá?
Köszönöm a válaszokat!
31N 90kg
Semmi köze hozzá.
Remekül tudok hízni a gluténmentes etrendem mellett is🙄
Fogyhatsz tőle,de csak azért,ahogy előttem is írták,nagyon sok dolog van,amit nem ehetsz meg.Változik az étrended,ha rendesen odafigyelsz,és tartod a gluténmentes étkezést.
A barátnőmnél két éve derült ki laktózérzékenység. 45 kgra fogyott,mert nem tudja már,hogy mit egyen,mert mindentől azonnal hasmenést kap,amiben tej van. Az étteremben is az ételek jelölését figyeli,van olyan hét,amikor semmilyen kaja nem jó neki,így puszta rizst rendel,vagy olyan levest,amiben tényleg nincs semmi. Nagyon megszenved vele,hízni pedig egyáltalán nem tud,pedig próbál,zavarja,hogy elől deszka hátul léc.
Én mondjuk 15 kg-t fogytam már, mielőtt kiderült a cölim, és utána is jó félév kellett, mire annyira helyreállt a bélflórám, hogy végre hasznosította is a tápanyagokat.
Annyiból "könnyebb" fogyni, hogy nincs meg a lehetőség egy veszek két-három péksütit a pékségből, vagy beszaladok a KFC-be, onnan, hacsak nem gm a hely, nem fogsz tudni mit enni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!