Váltott műszakban hogy egyek?
Nappal 12óra aztán másnap éjszaka 12óra. Hazamegyek alszom aztán megint nappal vagy pihenő.
Ha nappal több a szénhidrátom estére inkább a feherjét emeljem és a szénhidrátot csökkentsem, vagyis cseréljem fel vagy csak vegyel el a ch-bol?
Ch:158g
Feherje:129g
Zsir: 35-40g
11-es
Véleményed szerint mi lenne a megfelelő?😊
Szénhidrát rettentő kevés, fehérje rettentő sok.
Senki nem kérdezi hány kiló és milyen magas vagyok😅
Fehérje 80g körül a ch 200g
156cm vagyok, 72kg
Persze nem ez a kerdes😊
Csak ugy mindenki irta hogy keves a ch a feherje meg sok de senkit se erdekelt hogy hogy jon ossze es arra is keves valaszt kaptam ami a kerdes volt csak hogy keves es sok de senki nem irt ezen kivul kis iranymutatast vagy amivel segitene jo iranyba haladni
Mert en ennyi alapjan siman felemelhetnem a cht 400ra mert hogy amit irtam az "nagyon keves" a feherjet meg levihetnem 50re mert az meg sok.most csak irtam valamit..
Annyi szerencsem van hogy probalok utana nezni a dolgoknak, csak remenykedtem benne hogy lesznek hozzaertok itt akik tudnak nekem segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!