Repülőtéren általában hogy van a beosztás? Általában 12 óráznak váltott műszakban?
Figyelt kérdés
2019. dec. 12. 20:27
1/7 anonim válasza:
Több tucat különböző cég végzi a feladatokat a reptéren, több száz féle munkakörben dolgoznak emberek.
Talán érzed már, hogy a kérdésed ebben a formában értelmetlen.
2/7 A kérdező kommentje:
több tucat? sima reptéri munkatársra gondolok, nem a reptéri bisztrós nénire.
2019. dec. 12. 21:30
3/7 anonim válasza:
Azon belül melyik érdekel? A checkines? A rampás? A rakodó? A biztonsági?
4/7 anonim válasza:
#3: mind más munkaidő beosztásban dolgozik?
5/7 anonim válasza:
A biztonsági egy rakat sz*r és 3 műszak....
6/7 A kérdező kommentje:
Checking-es re kíváncsi lennék hogy ők milyen beosztásban dolgoznak
2019. dec. 13. 12:22
7/7 anonim válasza:
Checkines voltam, heti 30 órában. Teljesen változó a beosztás, volt, hogy napi 4 óra, volt, hogy 12. Hathónapos munkaidőkeretben voltunk, tehát ez alatt kellett átlagban kijönnie a heti 30 órának. Hónap végén kaptuk meg a jövő havi beosztást, de változhatott is. Kollégákkal lehetett műszakot cserélni. Én éjszakaiban nem voltam, mert részmunkaidősöket arra nem osztottak be. Rampások hasonló beosztásban dolgoznak, biztonságiaknál talán váltott 12 óra van, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!