Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire kell edzeni?

Mire kell edzeni?

Figyelt kérdés
Ha a hasamon van felesleg és azt akarom leadni akkor hasedzést kell többnyire csinálnom? Vagy mindegy mire edzek csak mozogjak? Mert nekem a comb könnyebben megy mint a has edzés, de akkor ha combra edzek akkor a hasamról is fogyok? Akkor jobban fogyok hasról ha arra edzek?
2021. ápr. 2. 21:20
 1/5 anonim válasza:
100%
Nem vagyok szakértő, de szerintem mindegy mit mozogsz, csak mozogj. Legalább úgy vélem...
2021. ápr. 2. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenre.

Nincs helyi fogyás. Ha fogyunk, mindenhonnan megy majd le felesleg. De nem feltétlen úgy ahogy az egyén szeretné.

2021. ápr. 2. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hasedzéssel megerősíted a hasizmaidat, de a szír attól még ott marad felette, egészséges étkezéssel és aerob vagy hiit edzésekkel lehet a legjobban csökkenteni a testzsírszázalékodat, helyi zsírégetés ahogyan előttem is írták nicsen, genetikától függ ki hova mennyire hajlamos felesleget felhalmozni, és honnan milyen könnyen tud megszabadulni tőle.
2021. ápr. 2. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Írták, nincs helyi fogyás. De, véletlenül se hasazz, mert attól megnő a hasizmod és még nagyobbnak fog látszódni a hasad. Kardióval leadod a felesleget és kész.
2021. ápr. 2. 22:53
 5/5 anonim válasza:
Kardió. A futás lene a legjobb. Valóban nincs helyi fogyás. A zsírtömegedből kell veszítened, azt pedig intenzív mozgásokkal adhatod le. A hasazástól erősebb lesz a hasizmod, de nem fog látszani ha háj van rajta. Ebből kifolyólag ne nassolj, ne igyál cukros üdítőket és táplálkozz egészségesen valamint ne tömd magad addig kajával ameddig tudod, csak annyit egyél amire szükséged van, de azt az adagot mindenképp vidd be a szervezetedbe. Ezzel csak arra akarok kijukadni, hogy ne zabálj töménytelenül, de nyilván anorexiás se legyél. De amúgy kereszt edzéskét combra és hasra is eddzhetsz nyugodtan.
2021. ápr. 21. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!