Ha kövérként (140kg/30F) nekiállok edzeni, és mellette helyesen táplálkozok, sovány vagy izmos leszek?
50%os tzs felett ezt már nehéz.
Nekem 38%tzs-vel hasonló tematikával indultam neki és 4 hónap alatt lement 35 kg. De még heti 1 kardiót is beleraktam, hogy az állóképességem is fejlődjön.
Én azt mondom, ne agyalj ezen, hogy mi, meg hogy lesz. Annál nehezebben vágsz bele. El kell kezdeni a diétát és az edzést, aztán lesz ami lesz😃
A magánvéleményem az, hogy te örülnél ha sovány lennél, meg annak is hogy ha izmos😃
De nefélj, legalább 40 kiló zsírtól kell megszabadulnod, ez, ha nagymenő vagy 40 hét, LEGALÁBB! de inkáb 2 év. Eddig kell kalóriadeficitben lenned és másnaponta edzeni kb. Ezen gondolkozz! Ne azon, hogy izmos leszek, vagy sovány😃 ha nem csinálod rendesen lóf4sz se leszel, vagy még dagadtabb.
A dumádból látom, hogy azért szakszavak megvannak, de első és legfontosabb, a diéta, az lesz a nagy kihívás, most majd 2 évig egy rendes ebéd nem lesz, vacsora meg pláne nem, csak valami könnyű cucc. Erre összpontosíts. Ja és utána sem, mert visszahízol, de akkor már 160 kilósra.
Amúgy meg olyan leszel, amilyen a kitartásod, meg az elszántságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!