Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az életmód váltásos "fogyókúrá...

Az életmód váltásos "fogyókúrát" h viteleziket ki? Nalatok ez így mit jelent?

Figyelt kérdés
Milyen életmódra váltottatok?

2021. márc. 31. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Utolsó, szerintem semmi én felpontoztam:)

Lehet az a baj hogy "rövid" de a lényeget így is leírtad, a többiek meg úgyis kirészletezték

Ne törődj vele

2021. ápr. 1. 10:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem hagyom abba akkor sem, ha lefogytam, hanem ugyanazokat fogom enni. A mozgást megszerettem, már teljesen természetes, hogy a napjaim része. A korábbi káros szokásaimhoz (pl. hogy még a majonézt is majonézzel ettem, rendszeresen ettem éjszaka, indokolatlanul sokat nasiztam) nem vágyok vissza, nem hiányoznak. Sokkal változatosabban eszek egészségesen, így nem érzem korlátozásnak. Mértékkel pedig minden belefér, még pl. a nutella meg alkalmanként az alkohol is.
2021. ápr. 1. 10:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elhagytam a "szemét" ételeket és étkezések közt nem nassolok. Főétkezésekkor sem eszem pukkadásig. Lassú, havi 1,5 kg fogyást eredményezett. Kéne még némi sport és akkor biztos menne több is, de egyelőre nem sietek
2021. ápr. 2. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!