Hogyan fogyhatok a hasamról?
Tavaly szeptember óta változtattam meg a táplálkozási szokásaimat, és azóta sikerült leadnom 18 kilót. Minden nap tornázok, és sétálok. Már minden testrészemmel aránylag elégedett vagyok, de a hasamon még mindig van felesleg, ami nagyon zavar, mivel a lábamról, karomról, hátamról, mellemből is fogytam, viszont a hasam még mindig nagy,emellé a fenekem pedig kicsi. Hogy érhetem el, milyen gyakorlatokkal, vagy táplálkozassal, hogy a hasi úszógumik eltűnjenek? Esetleg hogy a fenekem kerek(ebb) legyen? Már kezdek nagyon ormótlanul kinézni és nagyon zavar. Félek hogy mindenhonnan máshonnan fogok még fogyni továbbra is, de a hasam marad ilyen...
Ha valaki tud olyan oldalakat, ahol vannak erre tippek azt is szívesen fogadom.
Nagyon leegyszerűsítve a megoldás: hogy tovább kell csökkentened a testzsírodat, illetve amennyire lehetséges izmot kell növelned.
Hasról fogyáshoz annyit tudok mondani, hogy nincs helyi zsírégetés, de ahelyett, hogy itt kifejteném Inkább küldök egy videó linket :)
https://www.youtube.com/watch?v=Zn1VmZDyEOo
Illetve célszerű elkezdened az izmosodásra koncentrálni. Magasabb fehérjebevitel, és izomnövelés céljával végzett edzés. Pl guggolások, kitörések stb. Youtube-on sok jó ötletet lehet meríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!