Hogy lehet ez? Nem értem
(Előre szólok hogy lehet rossz kategória de nem tudom hova kéne)
Szóval az a helyzet hogy ma próbáltam a farmerjaimat és ami 2 hete simán jó volt rám, sőt derékban egy kicsit nagy volt az alig jött fel rám. Összesen 2-t próbáltam (mindkettő bershkás) és az egyiknél még begombolni se tudtam, a másiknál be tudtam gombolni de a sliccet nem tudtam felhúzni. Eddig évek óta 36-ost hordtam (tudom hogy van rajtam felesleg, most álltam neki nemrég diétázni és edzeni) 163cm vagyok és 65 kg. Én azt nem értem hogy hogy lehet az hogy nem híztam de nem jönnek rám? 2 hete mértem magam és ugyan ennyi voltam mégis simán rámjöttek a gatyák. Lehetséges hogy csak fel voltam puffadva vagy valami? Egész délelőtt sírtam és délután is egész végig sírhatnékom volt ez miatt. Most akarok lefogyni erre csak hízok. Eddig nem tűnt fel hogy híztam volna (és a mérleg szerint sem) de mostmeg már mintha látnám és eléggé látványosnak látom. Az ismerőseim nem említették. Mostanában fog megjönni ha ez számít de ez már a 2. hónap hogy késik úgyhogy lehet még 1 hét is lesz.
Azért a 45 már nem túlzás kicsit?
Én ugyanilyen magas vagyok és 48 kiló, de ez már az alsó határa, amire még azt lehet mondani hogy "csinos"
Szerintem max olyan 50ig fogyj te is, és inkább szedj fel izmot, hogy formás legyél
Olyan 56-ot lőj be.
45 kg-san már csontika voltam és menzeszem sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!