Mennyi kaloria és mennyi sport segített a legjobban fogyásba?
Én február vége óta 85 kilóról fogytam 82.1re, ami egy hónapra nem rossz.
Pláne, ha azt nézem, hogy még mindig szedem az antidepresszánsokat, amik miatt hirtelen felszaladt rám 10 kiló 2020-ban, és jelenleg se dolgozom abban a rohangálós munkakörben, mint normál esetben.
Az első célom 70 kiló, aztán olyan 65 köré szeretnék lemenni, de izmosan, szóval 60ig lediétázni, aztán jöhetnek a súlyok és a fehérje.
Lassan tervezem, hogy fenntartható legyen, és hogy a bőr se lógjon.
A súlyfenntartáshoz nekem 2150 kalóriát írt, és olyan 1300-1500 körül szoktam lenni, hogy meglegyen a deficit.
Az ivás a legnehezebb, sok teát fogyasztok, de még így is nehezen viszem be a kellő folyadékot.
Heti 2-3× járok kocogni, és súlyzós gyakorlatokat is szoktam csinálni heti 3-4×
Heti 3x2 óra edzés meg feldolgozott élelmiszerek elhagyása. Kalóriát nem számoltam, arra figyeltem, hogy ne zabáljam túl magam (ezzel nekem voltak problémáim előtte, azért is jött fel pár kiló).
3 hónap alatt fogytam 68-ről 62-re.
Azóta eltelt egy év, lefogytam 58 kilóra, nem igazán tudom, miért (lehet, h mert a lezárások miatt abbahagytam a sőlyzós edzést), de szeretnék visszaszedni pár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!