Két 8 kilós kézisúlyzóval való gyakorlatok is csak bohóckodásnak számítanak? Vagy ennyivel már el lehet érni valamit?
Izmosodást nyilván nem, ezt én is tudom. De egy általános izomtónust, feszesedést talán már igen?
Nő vagyok, 58 kg, minimális felesleggel.
A feszesedés izmosodástól lesz.
1. Amúgy fogyás közben nem nagyon fogsz izmosodni, akármit csinálsz is.
2. Amúgy az általános szabály úgy szól, hogy ha megfelelő a terhelés és a mennyiség, akkor hatásos az edzés. Lehet olyan gyakorlat és erőszint, hogy a 8 kiló túl nehéz, és lehet olyan is, hogy túl könnyű.
A 8 kiló nőnek nem kevés.
Ez a kérdés olyan, mintha azt kérdeznéd,hogy karatéban a kék vagy a barna öv jó-e. Persze hogy jó mind a kettő, és sok minkába telik idáig eljutni.
Igen, a fekete még jobb, a világbajnoki cím meg annál is, de a világbajnok is eleinte volt sárga, kék, barna meg fekete öves...
Én anno 2-2 kilóval kezdtem, és abból építettem felfelé. Senki nem kezdi 65 kilós súlyokkal az edzést.
Amennyiben a techinka rendben van, akkor tökéletes. Nyilván lehet menni feljebb is, de csak ha tudod már rendesen csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!