Lehetséges azt elérni, hogy a derékbőség és egy comb körmérete egyezzen? Csomó fotón látok ilyet, és szerintem tökéletes
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 09:46
11/16 anonim válasza:
Ízlés kérdése, de nekem baromira nem tetszik.
A sok guggolás, lépcsőzés, emelkedőn futás / biciklizés vastagíthatja a combot talán úgy, hogy izmosabb is legyen.
12/16 anonim válasza:
Fhuuu, ezek irtóra ízléstelen alkatok egytől egyig. Tömény zsír, persze izom is van azért.
13/16 A kérdező kommentje:
Esetleg olyanok is válaszolnának, akik testépítenek és nem anorexiások?
2021. márc. 19. 23:18
14/16 anonim válasza:
ha nem ilyen a genetikad, sehogyan se lesz ilyen a derekad, barmennyit edzel sajnos. azt meg nem tudhatod hogy ezek a lanyok igy neznek e ki a valo eletben, valoszinuleg meg vannak szerkesztve valamennyire
15/16 anonim válasza:
Váó. Fogyókúra topikban vagy, azt hittem valami betegesen vékony derekat vagy combot akarsz, de így már értem.
Szerintem ezt valami testépítős fórumban kéne megkérdezned, mert ilyen combokhoz már komoly edzés és étrend kell.
16/16 anonim válasza:
Ezeken a képeken sokat változtat a beállás, tipikus instapózok. Erre jön még az utómunka, filterek, plasztika, photoshop. Ha nem homokóra alkatú vagy, akkor nem tudsz hasonló kinézetet elérni (egyébként a valóságban ők sem ilyenek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!