Lányok, nektek a legszélesebb pontjánál milyen széles a combotok, vádlitok és a derekatok? Szerintetek mi számít egy lánynál szépnek?
Comb 46cm
Derék 70cm
Vádlimat nem tudom
derék 57 cm
comb 52 cm
vádli 23 cm
Szerintem az számít szépnek ha valaki úgy ránézésre arányos, vagy ha nem is arányos de sugárzik.
Comb: 51
Vádli: 33
Derék: 63
163cm/48kg
Az ideális körméretek nagyban függenek attól, hogy milyen magas vagy. A derék körfogatot 60 cm körül tartják ideálisnak. A modelleknél ennyinek kell lennie.
A comb jó, ha 50 cm alatt van. De ezt már jobban befolyásolja a magasság. Olyan cikkeket is olvastam, miszerint a 60 centinél kisebb comb kerület kockázati tényező szív-érrendszeri betegségek szempontjából. Azt írták, a combizom mennyiségéből a szívizomra lehet következtetni. Véleményem szerint az már nagyon vastag.
A vádli attól függ, mennyire izmos. Talán 30-35 közötti az ideális.
Nekem comb 53, vádli 30, derék 63. Ehhez 174 centi, 53 kiló vagyok.
Szerintem is az a szép, ha arányos valaki, megfelelő mértékben izmos esetleg, nem csak zsír van rajta, jó az összkép.
derék 65cm
comb 54cm
vádli 38cm
A szépség az arányokon múlik.
Comb: 56 cm
Vádli: 35 cm
Derék: 68 cm
Szerintem is az arányosság a szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!