Lehetséges azt elérni, hogy a derékbőség és egy comb körmérete egyezzen? Csomó fotón látok ilyet, és szerintem tökéletes
Talán területi zsírleszívással (pl. BBL), vagy nagyon jó genetika+rengeteg combgyakorlattal...
De a zsír valamilyen szinten egységesen rakódik le, szóval nagyon nehéz lenne összehozni, h pl a dereka és a combja is pl 60cm legyen valakinek...
Hallottam olyanról, akinek pont 60 cm volt a combja is meg a dereka is, de neki genetikailag ilyen alkata volt, nem hinném, hogy akinek nem ilyen alapból, az el tudná érni.
Amúgy sztem ami deréknak jó centiben, az már combnak túl vastag.
Ez valami új agyrém? Hogy azon izgultok, mennyire egyforma a derék meg a comb?
Nem is ugyanaz a funkciója meg a felépítése a két testrésznek, miért kéne egyeznie méretben?
Miért csináljátok ezt magatokkal?
Ennek nőn kellene lenni, vagy férfin? Tényleg érdekel, mert most nőként belegondoltam, hát, elég hülyén nézne ki, szerintem.
Kedves kérdező, nem tudnál egy olyan képet belinkelni, amire gondolsz? Komolyan el sem tudom képzelni, hogy ez jó legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!