Így vajon be fog indulni a fogyás?
Szerintem nagyon nagy rá az esély, hogy lemegy majd pár kiló, ha elhagyod őket.
Ezek rengeteg kalóriát tartalmaznak, de mellette nem laktatóak és nincs bennük sok tápanyag.
A kóla és egyéb cukros üdítők sem annyira jók, mert szintén csak üres kalória mind.
Ha szomjas vagy akkor inkább igyál vizet, ha pedig éhes akkor valami “normálisabb” kaját válassz!
Azért amúgy havonta egyszer természetesen belefér 1 zacskó chips vagy ilyesmi, de figyelni kell a mértékre.
Nekem sikerült fogynom, miután elhagytam ezeket az ételeket, már nem is hiányoznak az életemből, pedig régen nagyon szerettem őket.
Hasonló módon indultam pár éve. Pusztán ezeknek az elhagyásával 4 kiló ment le rólam úgy, hogy észre se vettem. Rengeteget számítanak ezek a rossz szokások.
Biztosat mondjuk nem lehet mondani, de az borítékolható, hogy jót tedzel magadnak, ha ezekkel leállsz, vagy nagyon kiritkítod.
Első körben jó, indulásnak. A napi 3 liter vizet próbáld tartani. A nassolásról meg nem kell lemondani teljesen, csak egyél kevesebbet és nézd meg, hogy mit! Burgonyaszirom helyett pl vehetsz kölesgolyót vagy humuszos chipset (undorítóan hazgzik, de nagyon finom).
A cukrot teljesen el is lehet hagyni, lehet édesítőt venni helyette (én pl azzal sütöm a sütiket).
És nem ártana pluszban mozogni sem.
Teljesen mindegy mit eszel, ha deficitben vagy fogyni fogsz.
Igyal zeros colat, chipset pedig merd, szamold bele a napi kcal keretedbe.
Ennyi.
Az mar mas kerdes, hogy amugy egyik sem egeszseges....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!