Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így vajon be fog indulni a...

Így vajon be fog indulni a fogyás?

Figyelt kérdés
Az elmúlt évek alatt sajnos feljött jó pár kiló és nem foglalkoztam vele. Mostanában ráadásul rákaptunk nagyon a chipsre, burgonyasziromra és legtöbbször kólát iszunk. Vagyis én már kólát nem iszom egy ideje, maximum heti 1-2 pohárral de azt is szeretném elhagyni. Van, hogy héti 3-4 zacskó chipset is megeszünk este filmezés közben. Most erről is szeretnék leszokni. A kérdésem az lenne, hogy vajon ha elhagyom a chipset és kólát, helyette vizet iszom akkor az már hozhat eredményt? Természetesen rajta vagyok az ügyön, hogy minél kevesebb cukrot és feherlisztet juttassak be, de elsősorban bízom abban is, hogy a nasi és kóla elhagyása is segít megszabadulni pár kilótól.
2021. márc. 19. 08:40
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem lehet megmondani. Lehet, hogy csak annyira elég, hogy megálljon a hízás. Van energiamentes kóla is amúgy, ha nagyon szereted.
2021. márc. 19. 08:51
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nagyon nagy rá az esély, hogy lemegy majd pár kiló, ha elhagyod őket.

Ezek rengeteg kalóriát tartalmaznak, de mellette nem laktatóak és nincs bennük sok tápanyag.

A kóla és egyéb cukros üdítők sem annyira jók, mert szintén csak üres kalória mind.

Ha szomjas vagy akkor inkább igyál vizet, ha pedig éhes akkor valami “normálisabb” kaját válassz!

Azért amúgy havonta egyszer természetesen belefér 1 zacskó chips vagy ilyesmi, de figyelni kell a mértékre.

Nekem sikerült fogynom, miután elhagytam ezeket az ételeket, már nem is hiányoznak az életemből, pedig régen nagyon szerettem őket.

2021. márc. 19. 09:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Hasonló módon indultam pár éve. Pusztán ezeknek az elhagyásával 4 kiló ment le rólam úgy, hogy észre se vettem. Rengeteget számítanak ezek a rossz szokások.

Biztosat mondjuk nem lehet mondani, de az borítékolható, hogy jót tedzel magadnak, ha ezekkel leállsz, vagy nagyon kiritkítod.

2021. márc. 19. 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Teljesen jó ötlet,persze nem örökre kell elhagyni, csak meg kell tanulni mértékkel enni. A fehér lisztes dolgot viszont nem értem.
2021. márc. 19. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Első körben jó, indulásnak. A napi 3 liter vizet próbáld tartani. A nassolásról meg nem kell lemondani teljesen, csak egyél kevesebbet és nézd meg, hogy mit! Burgonyaszirom helyett pl vehetsz kölesgolyót vagy humuszos chipset (undorítóan hazgzik, de nagyon finom).

A cukrot teljesen el is lehet hagyni, lehet édesítőt venni helyette (én pl azzal sütöm a sütiket).

És nem ártana pluszban mozogni sem.

2021. márc. 19. 10:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet ennyiből megmondani. Kezdd el így, aztán ha nincs változás, akkor figyelj még jobban az evésre. Mozogni viszont mindenképpen ajánlott, ha nem izomból akarsz fogyni és nem csak a mérlegig látsz, de jól is akarsz kinézni.
2021. márc. 19. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen próbáld meg. Sokkal jobb lesz egészségügyi szempontból is ha leállsz ezekkel.
2021. márc. 19. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy mit eszel, ha deficitben vagy fogyni fogsz.

Igyal zeros colat, chipset pedig merd, szamold bele a napi kcal keretedbe.

Ennyi.

Az mar mas kerdes, hogy amugy egyik sem egeszseges....

2021. márc. 19. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tetted már fel ezt a kérdést egyszer? Ha nem, akkor keress vissza, tuti volt már hasonló kérdés. Igen segíthet ha ezeket elhagyod, pláne ha még mozogni is elkezdesz.
2021. márc. 19. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!