S. O. S. Nem szeretek enni!?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, ha pár napra vendégségbe megyek és ott nyilván etetni fognak, de én van, hogy egész nap egy szem gyümölcsön elvagyok, nem szeretek enni, és nem is akarok! Nem mondhatom mindig azt, hogy nem kérek köszönöm, mert a végén még elkezdenek gyanakodni valami hülyeségre, meg kissé pofátlanság is lenne. Nagyon kétségbe vagyok esve! Volt már valaki hasonló helyzetbe? Mit csináltatok ilyenkor?2010. aug. 19. 08:09
1/5 anonim válasza:
Gyanakodni valami hülyeségre???
Még jóóóóóóóó!
Legalább kiderül hogy anorexiás vagy és nem halsz bele!!
2/5 anonim válasza:
egész nap egy szem gyümölcs mi? szerinted ez normális? hány kg/centi vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
160/ 48 vagyok. Nem vagyok csontsovány, van rajtam felesleg:S
2010. aug. 19. 09:53
4/5 A kérdező kommentje:
pont ezért se akarok enni, mit tegyek?
2010. aug. 19. 09:53
5/5 anonim válasza:
Biztosan nagyon jó alakod lehet! Egyszer-kétszer fogadj el valamit vagy fogadj el mindent és ha nagyon nem bírod akkor meghagyod vagy csak beleturkálsz. Egyébként az emberek akiket én ismerek szinte zabálnak vendégségben. Nem lesz semmi baj a pár naptól. Csak azért ne ess túlzásba! Van olyan étel amit igazán szeretsz? Pl: fánk vagy palacsinta mert akkor kérj azt vagy vegyél a boltba egy fánkot és megeszed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!