Mit csináljak, ha nagyon jó étvágyam van, és szeretek is enni?
160 cm vagyok,és 64 kg,tudom hogy egy kicsit sok,de egyébként arányosan oszlik el rajtam,de főleg inkább a combomra,fenekemre rakódik a felesleg.Sajnos nagyon jó étvágyam van,hamar megéhezem,és imádok enni!:)Persze nem zabálok,de naponta 5x-6x is eszem,van hogy délután is becsúszik a kenyér.
Mai kajám:
R:1 bögre tejeskávé,búzaszelettel,aztán 2 szelet rozs toast kenyér,píritva,vajjal megkenve,paprika hozzá,aztán ettem még 1 joghurtot is 1 búzaszelettel.
E:1 nagy tányér gulyásleves lé,sok zöldséggel+1 szelet barna kenyér.Utána ettem egy fél csokis kuglófot is,+1 alma.
Most ettem 2 vékony szelet barnakenyeret,padlizsánkrémmel.
Nagyon sok volt ez,ugye?Hogyan csökkenthetném az étvágyam?
16/L
Szerintem nincs ezzel a mennyiséggel semmi baj, csakhogy rengeteg a szénhidrát. Amit csökkenteni kéne, az a kenyér, mert az nagyon sok. Kenyeret, kuglófot, ilyesmiket csak délelőtt egyél! És abból is inkább teljes kiőrlésűt (az, hogy barna vagy rozs, nem ugyanazt jelenti, bár egészségesebb a fehérnél), vagy puffasztott búzaszelettel lehet helyettesíteni.
Egyébként nem sok, amit eszel, csak a kenyérfalásról kellene leszokni. :)
Kitartás, csak eleinte nehéz, 1-2 hét után nem is kívánod már úgy. :)
egyrészt ez nem sok... másrészt ha szeretsz enni minek állj ellen? enni jó. de tényleg.
a nagy popsi meg tud jól kinézni .. ennyi.
Jóféle kaja, normális mennyiség. Nem sok ez egyáltalán. És végre van itt valaki, aki normálisan reggelizik :D
Persze ártani nem árt, ha sportolsz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!