Túl sokat ettem ma?
Figyelt kérdés
Reggelire egy nutellás croissant és egy epres fitness szelet
Ebédre közepes adag csirkepörkölt nokedlivel.
Egy kisebb szelet kenyér rámelegítve sajt.
Vacsira pedig egy gránátalma és egy mandarin. + utána lement még egy jóreggelt keksz áfonyadarabokkal.
Sok volt ez így mára? kb átléptem így a mai által az 1500 kalóriát?
2021. márc. 15. 23:14
1/6 anonim válasza:
Nem volt sok,de nem is igazàn egeszsèges.Nem fogsz meghízni,de azért étkezhetnèl egészségesebben.Nyilvàn egy napról van szó,nem ez fogja meghatàrozni a diétád
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem lépted túl, kb 1200 kalória lehetett ez. De attól még ez nem egy egészséges nap...
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem volt extra sok, bár az 1500at lehet, hogy túllépte. De inkább az egészségtelen, édes kaja volt benne a sok, azokból lenne érdemes kevesebbet enni :) 1 nap persze elmegy így is, de hosszú távon szerintem hízáshoz vezetne. Amúgy én Yazioban számlom, mit eszem, meglepően hamar megvan az 1500 kalória, főleg édességekből :D
5/6 anonim válasza:
hirtelen ránézésre nagy valószínűséggel átlépted egy kicsit.
de a nagyobbik baj, hogy valószínűleg ennek ellenére éhes maradtál, mert csupa olyan ételt ettél, aminek magas a kalóriatartalma, de nem telít el hosszú távon és nem ad értékes tápanyagokat.
a cél az lenne, hogy minél kevesebb legyen egy-egy étel kalóriatartalma, ugyanakkor minél nagyobb a volumene (és még jó tápanyagokat is tartalmazzon)
6/6 anonim válasza:
Aki fogyni akar, ne egyen nutellás croissantot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!