Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem vacsorára? 19/l

Sokat ettem vacsorára? 19/l

Figyelt kérdés

-fél bögrének megfelelő leves, benne egy negyed répával és egy annál is kevesebb zeller darabbal

-egy nagy maroknyi rizs

-virsli (fel volt már vágva, úgy szedtem ki öt darabkát)

-egy kisebb kovászos uborka, felvágva

-egy nektarin, felvágva

Sokat ettem? Mivel későn keltem, ezért a "regebédem" egy nagy maroknyi rizs volt, rajta kevéske hússal és 1-2 ananász darabkával, három órával később megettem egy nektarint, utána elmentem a kutyával túrázni, míg végül utána rövidesen jött a vacsora.

Ezek mellett figyelek arra, hogy naponta két vagy több liter vizet igyak, ezt azért is, hogy telítsen. Túrázás pedig távol tart a hűtőtől, ugyanis unalmamban és csak úgy megszokásból, stressz levezetésként is eddig gyakran ettem, főleg cukrot.

2020. júl. 9. 19:20
 1/6 anonim válasza:
0%
A rizs és a nektarin nem kellett volna. Gyümölcsöt inkább délelőtt, rizst ebédre, vacsihoz ne. Sok zöldségféle, attól nem hízol. A folyadék jó, minél többet és csak vizet, szénsavmenteset.
2020. júl. 9. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Ilyen kérdések és mindenféléből pár falatnyit kajálás helyett inkább összeállíthatnál egy normális, tartható étrendet oda figyelve az adagokra és kalóriára. Össz vissz egy konyha mérleg kell meg letölteni egy appot.

Ilyen étrend mellett én is folyton a hűtőt nyitogatnám.

2020. júl. 9. 20:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Második, amióta ilyen étrendet követek, nem nyitogatom a hűtőt állandóan. Amikor itthon vagyok, márpedig sokat vagyok itthon, akkor se. Az egy évtizedes szokásomat nehéz levetkőzni, amiért a hűtőt nyitogatom. Étrendeket pedig próbáltam már, egyik rosszabb mint a másik, utána mentem hűtőt nyitogatni, mert vagy nem volt elég, vagy amit ettem olyan volt, hogy köszöntem, mégegy étkezést nem fogok megtenni azzal.

Appot pedig nem tudok letölteni, ugyanis néhány hónapja butafonra váltottam, amikor végre, az okostelefonom felmondta a szolgálatot. Bár mondjuk próbáltam már appokkal, de mindegyiket elfelejtettem, mert itthon a telefonom létezése is feledésbe merül, míg nem indulásnál magamhoz kell vennem.

Másrészt, nem állíthatok össze étrendet, hogy itt saláta, ott hal, máshol tojás vagy akármi, mert képtelenség lenne apám mellett betartani. A mostaninál működik, végre nem erőszakolja rám, hogy csak egy kóstolót ebből, abból, amiből nem is ennék, mert nincs az étrendben, aztán mégis, továbbá nem hoz haza az étrend ellenére pizzát, édességeket, miközben mondtam, hogy ne tegye. Szóval köszönöm, hűtőnyitogatás nélkül, kellemesen elvagyok ezzel az étrenddel.

2020. júl. 9. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
A fogalmazásodból lejön, hogy te is látod, hogy ez lóf@sz kaja, nem tudom minek kell a megerősítés. A kis uborkád meg virslikéd helyett tényleg ehetnél valami laktató, egészséges kaját, amit később a szervezeted is megköszön majd. Miért hiszitek azt, hogy fogyókúránál nem lehet sokat enni? Csak annyi a lényeg, hogy ne zsíros, cukros szarokat egyél. Azzal, hogy éhezteted magad két falatka étellel nem lesz jobb semmi. De amint látom jól elvagy ezzel az ‘étrenddel’, szóval akkor válaszolok a kérdésedre, nem nem ettél sokat vacsorára.
2020. júl. 9. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Ez nagyon kevés, főleg ha egész délután gyalogoltál. Ennyi mozgás után nem lesz bajod a szénhidráttól sem. Jó lenne, ha pontosan mérnéd az adagokat - de nem azért, mert túl sok, hanem mert túl kevés! Akkor tudnál figyelni, hogy legalább 1200 kcal összejöjjön egy nap, és a makrók is rendben legyenek. De ha mozogsz, mint ma, akkor legyen legalább 1500 kcal inkább, és több is lehet nyugodtan.
2020. júl. 9. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Akkor mi a kérdés, hogy így kellemesem elvagy? Nekem mindegy milyen étrendet vagy életmódot választasz. De ha neked ÍGY JÓ, akkor minek írsz ki kérdést és pláne minek kezdesz el háborogni a válaszokon?
2020. júl. 10. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!