Hogyan tudok változtatni?
Szia!
Szerintem a legfontosabb, hogy számold ki a napi kalóriaszükségletedet (neten vannak hozzá képletek), és ne egyél annál többet. Én Yazio applikációval számolom, mennyit eszem, igazából az is számol neked egy kalóriaszükségletet, ami kb, reális érték. Igyekezz kerülni a cukrot, fehér lisztet, édességeket, cukros italokat.
Edzés terén felváltva csinálj kardió és erősítő edzéseket, de először csak óvatosan kezdd el. Én februárban csatlakoztam Rubint Rella teljesen ingyenes fogyókúrás csoportjához, sajnos feladtam, tanulás miatt, de sokaknak hasznos volt, és fogytak vele. Úgy tudom, nemsokára megint indít egy hasonló csoportot, esetleg nézd meg és csatlakozz hozzá :) Minden hétre van edzésterv, és van étrend ajánlás is. Én is megpróbálom újra, bár én csak olyan 5 kilót szeretnék leadni az esküvőm miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!