Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jól ettem ma?

Szerintetek jól ettem ma?

Figyelt kérdés

- 50 g csokis müzli, 1 tk mogyoróvaj, szójatej

- barna rizs, csirkemell, bab, kukorica, paradicsompüré, fűszerek

- 50 g zabpehely, 1 db banán, 1 ek chiamag, 1 ek apróra vágott mandula, 2 ek gabonapehely, 1 tk mogyoróvaj, szójatej

- 2 szelet sült csirkemell, 2 db kis méretű krumpli, 1 paradicsom

2021. márc. 13. 20:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
Ennyi vackot összezabálni... Ez borzalmas. Hallod? Sztem vegyél egy zacskó madáreledelt 😀 Sztem te direkt csinálod ki a gyomrodat ilyen hülyeségekkel, minthogysem ennél normálisan kalóriadefiben. Nem ilyen vackokat, amitől erőd nulla.
2021. márc. 13. 20:41
 2/17 A kérdező kommentje:
trollkodsz?
2021. márc. 13. 20:43
 3/17 A kérdező kommentje:

- barna rizs, csirkemell, bab, kukorica, paradicsompüré, fűszerek

Nem tudom egyértelmű e de ezeket nem egymás után ettem, ez egy főtt étel. Csak nem tudom a nevét

2021. márc. 13. 20:45
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

#2 igen,nyugi, ő mindig trollkodik. Illetve szerintem sajnos komolyan gondolja, de állandóan a hülyeséget tolja.

Jól ettél, igen, nyilván attól is függ, mi a célod.

2021. márc. 13. 20:47
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
#3 az tulajdonképpen egy chilis bab lehet, csak darált hús helyett csirkemellel.
2021. márc. 13. 20:47
 6/17 A kérdező kommentje:
40 kg fogyás:(
2021. márc. 13. 20:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam úgy lendült be a nagy fogyás, hogy cukrosat egyáltalán nem ettem (tehát müzli, mogyoróvaj) pl. szóba se jöhetett. 30 kg-ot dobtam le, ma már eszek cukrosokat is, de figyelve hogy a napi kalóriakeretembe beleférjen.
2021. márc. 13. 20:52
 8/17 anonim ***** válasza:
31%
Jól ettél 😀 Bíztassátok csak a marhaságaitokkal 😀 én még helyedben lefekvés előtt bekapnék egy kiskanálnyi chia magot 😀 Nagykanállal már nem lehet, sok lenne 😀
2021. márc. 13. 20:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi a célod. Fehérje alig, sok szénhidráttal. Fogyáshoz messze nem ideális, de ha mégis összejön, akkor inkább az izmokból fog lemenni az alacsony fehérje miatt. Ha így szeretnél tovább étkezni, akkor edzened kellene, minden izomcsoportra, mert legalább azzal is csökkented az okozott sérüléseket.

Minta étrend: [link] Annyi módosítást kellene rajta eszközölni, hogy ne csak csirkemell legyen benne, illetve a te testsúlyodhoz kellene hangolni a szénhidrát-mennyiséget.

2021. márc. 13. 21:31
 10/17 anonim ***** válasza:
21%
Hát, ha hízni akarsz, akkor jól ettél, igen. :D
2021. márc. 13. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!