Szerintetek jól ettem ma?
- 50 g csokis müzli, 1 tk mogyoróvaj, szójatej
- barna rizs, csirkemell, bab, kukorica, paradicsompüré, fűszerek
- 50 g zabpehely, 1 db banán, 1 ek chiamag, 1 ek apróra vágott mandula, 2 ek gabonapehely, 1 tk mogyoróvaj, szójatej
- 2 szelet sült csirkemell, 2 db kis méretű krumpli, 1 paradicsom
- barna rizs, csirkemell, bab, kukorica, paradicsompüré, fűszerek
Nem tudom egyértelmű e de ezeket nem egymás után ettem, ez egy főtt étel. Csak nem tudom a nevét
#2 igen,nyugi, ő mindig trollkodik. Illetve szerintem sajnos komolyan gondolja, de állandóan a hülyeséget tolja.
Jól ettél, igen, nyilván attól is függ, mi a célod.
Attól függ mi a célod. Fehérje alig, sok szénhidráttal. Fogyáshoz messze nem ideális, de ha mégis összejön, akkor inkább az izmokból fog lemenni az alacsony fehérje miatt. Ha így szeretnél tovább étkezni, akkor edzened kellene, minden izomcsoportra, mert legalább azzal is csökkented az okozott sérüléseket.
Minta étrend: [link] Annyi módosítást kellene rajta eszközölni, hogy ne csak csirkemell legyen benne, illetve a te testsúlyodhoz kellene hangolni a szénhidrát-mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!