Hogyan fogyhatnék le?
163 cm és 58 kg vagyok, 22 éves nő.
Szeretnék fogyni még pár kg-t, viszont nem tudom hogyan lehetséges. Napi 2 szelet teljes kiőrlésű kenyeret eszem light vajjal és light sajttal, de meg sem mozdul a súlyom. Tornázni is szoktam, ha épp időm engedi, heti 3-4x.
Decemberben volt egy stresszes időszakom, akkor 5 nap alatt fogytam 5 kg-ot, de egy falatot sem ettem (ez a súly azóta sem jött vissza, utána még 1 hétig nem ettem, de semmi fogyás). Előtte is úgy ettem, ahogy most, természetesen nem fogytam akkor sem.
Olyan válaszokat nem kérek, hogy ne fogyjak, mert optimális a súlyom, nem vagyok csontsovány és nem is szeretnék az lenni.
"Napi 2 szelet teljes kiőrlésű kenyeret eszem light vajjal és light sajttal"
Mármint egész nap ennyit? Semmi mást?
#2 Igen, ennyire van időm és nem is igénylek többet.
#3 Nem éheztetem magam, nekem én azzal az 1-1 szelet kenyérrel jól lakok, azért nem eszek többet.
#5 Így ettem előtte is. Tavaly nyár körül állt így be az étrendem, hogy napi 2 szelet kenyeret eszek, úgyhogy azóta van ez így, csak decemberben volt egy stresszes időszakom, akkor nem csúszott az étel. De ezzel a napi 2 szelettel nem maradok éhes.
#6 Köszönöm szépen, bár ez a módszer nálam oda vezetne, hogy szinte semmit sem eszem már.
Egyél fehérjét, sok nyers zöldséget, gyümölcsöt, tojást
És mozogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!