Hogyan fogyhatnék le újra? Úgy érzem, kezdek megőrülni!
Hagyd akkor az egészet a fenébe. Ha csak csajért, más emberekért fogynál le.
Majd amikor rájösz, hogy a saját egészséged, jövőd, izületeid érdekéban akarsz változtatni, akkor lesz jó.
Ezt hogy érted? Zoom-on virtuális kobkőfutás? :D
Ez tényleg jól hangzik, de nem tudom pontosan mit takar. Őszintén szólva még nem hallottan ilyenről egészen idáig.
Szerintem vedd fel a kontaktot egy szakemberrel. Ezt úgy értem, hogy keress egy edzőt, vagy akár dietetikust, akiről tényleg jók a visszajelzések. Sajnos manapság nehéz jó szakmabeli találni, de nem lehetetlen. Ő majd megadja neked az alapokat, mit hogyan kellene csinálnod ahhoz hogy okosan fogyj!
Sajnos a motiváció a viszont senki sem tud segíteni. Hogyha belül nincs meg az elszántság, határozottság nem fogsz kitartani.
Nem mondom hogy annyira nehéz, de életmódot váltani, és diétázni bizony egy embernek aki eddig nem így élt, nem könnyű és kell a kitartást.
Ajánlom hogy inspirálódj, olvasgass, próbáld meglelni a belsó motivációdat.
És ne mások miatt fogyj le, csakis saját magad miatt. A saját egészséged, boldogságot legyen az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!