Szerintetek hány kilót kellene fogynom? Mellékelek képet
Figyelt kérdés
168/60 vagyok jelenleg. Deréktájékon zavar leginkább.
Nem a legjobb minőségű, de a lényeg látszik.
2021. márc. 8. 20:34
41/45 anonim válasza:
Szerintem ez nem egy rossz alak, combra, fenékre, csípőre ha gyúrsz, lesz kicsit több derekad. De egyébként abszulúte egészséges.
Az anorexia nem egy alkat, hanem egy mentális betegség. Egy barátnőm is ezzel küzd, egyáltalán nem vékony, áltagos alkata van, de hullik a haja, szőrös a karja és zöldessàrga foltos az arca a vitaminhiánytól, és csak 3-4 féle ételt mer enni, minden nap ugyanazt.
42/45 anonim válasza:
Hupszika, àtkerült másik kategóriába. Mihez fogsz most kezdeni hogy a "jaj de megdgnàlak" kommentek helyett segítőkész válaszok fognak jönni??😱
43/45 anonim válasza:
Semennyit, ha nagyon akarsz, lemehetsz MAX 55-re, de azalá már semmiképp.
Izmosodj inkább.
44/45 anonim válasza:
Szerintem kb. 5 kg-t. Ha sportolsz is a diéta mellé, akkor szuper alakod lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!