Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kilót kellene...

Szerintetek hány kilót kellene fogynom? Mellékelek képet

Figyelt kérdés

168/60 vagyok jelenleg. Deréktájékon zavar leginkább.

Nem a legjobb minőségű, de a lényeg látszik.

[link]

2021. márc. 8. 20:34
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem ez nem egy rossz alak, combra, fenékre, csípőre ha gyúrsz, lesz kicsit több derekad. De egyébként abszulúte egészséges.

Az anorexia nem egy alkat, hanem egy mentális betegség. Egy barátnőm is ezzel küzd, egyáltalán nem vékony, áltagos alkata van, de hullik a haja, szőrös a karja és zöldessàrga foltos az arca a vitaminhiánytól, és csak 3-4 féle ételt mer enni, minden nap ugyanazt.

2021. márc. 9. 14:08
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Hupszika, àtkerült másik kategóriába. Mihez fogsz most kezdeni hogy a "jaj de megdgnàlak" kommentek helyett segítőkész válaszok fognak jönni??😱
2021. márc. 9. 14:15
 43/45 anonim ***** válasza:
86%

Semennyit, ha nagyon akarsz, lemehetsz MAX 55-re, de azalá már semmiképp.

Izmosodj inkább.

2021. márc. 9. 16:33
 44/45 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem kb. 5 kg-t. Ha sportolsz is a diéta mellé, akkor szuper alakod lesz :)
2021. márc. 9. 17:23
 45/45 anonim válasza:
35%
Nagyon jó alakod van
2021. márc. 9. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!