Szerintetek hány kilót kellene fogynom? Mellékelek képet
168/60 vagyok jelenleg. Deréktájékon zavar leginkább.
Nem a legjobb minőségű, de a lényeg látszik.
Ha zavar fogyj.
Mennyit? Annyit hogy már ne zavarjon.
Kész. Pont.
Valld be ez csak arra volt jó hogy dícsérgessenek milyen szép vagy.
Lol még jó, hogy nőként írtam ezt, de köszi hogy undorító szar alak vagyok szerinted aki még akár felemliteni mást. 😂 Wtf
Ezzel a magassággal a szélsőértékei kB 52-63 kg, szóval igen, bőven 50 alatt kellene lennie, és akkor beszelhetunk anorexiarol. Azt viszont nehezen hiszem el, hogy 168 cm-hez a 70 kg az nem számít túlsúlyosnak.
Nem kell annyinak lennie de még az is belefér. Nézz utána mielőtt okoskodsz
Köszönöm az értelmes válaszokat!
#33 mitől vagy ilyen frusztrált? Segítek egy kicsit a szövegértelmezésben. A kérdés úgy szólt, hogy “szerintetek?”. Az ittlévők véleményére voltam kiváncsi. A kalkulátor a magasságomon kívül semmit nem vesz figyelembe.
Attól függ mi a célod. Ha egy divatmagazinban akarsz 40 kg-s csontkollekcióként pózolni akkor sokat. Ha simán csak élni az életet és tetszeni a pasiknak akkor semmit.
Mintha nem tudnád hogy jó alakod van, tényleg ennyire kellenek innen a privik önmegerősítésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!