Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik az a diéta amivel 3...

Melyik az a diéta amivel 3 hét alatt 9 kg-ot lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Itt kb 1 hete volt egy olyan kérdés, hogy le szeretne fogyni 3hét alatt 10 kg-ot, és arra irta valki h van egy olyan diéta amivel 3 hét alatt 9kg, és engem az a diéta érdekelne, mer sehogysem találom meg az interneten, ha valaki leirná megköszönném.
2008. dec. 3. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ilyen diéta nincs. 9 kiló fogyáshoz kb. fél év kell.
2008. dec. 3. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Keresd meg itt azt a kerdest, mert megvan! Ott van a valasz is.
2008. dec. 3. 20:40
 3/8 anonim válasza:
100%

azt nem tudom,hogy melyik az a diéta,de megtaláltam a kérdést.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__1079..

2008. dec. 3. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia, egészségtelen, ha 3 hét alatt szeretnéd ezt a 9 kg-t ledobni.

Én 2 hét alatt dobtam le 5 kg-t, de nem diétával, hanem gondjaim vannak, egy biztos, hogy az eféle súlyvesztés rossz.

2008. dec. 3. 22:41
 5/8 anonim válasza:
100%

Helló !

Az előző kérdésnél, van aki felajánlotta a diétát, kérd el a kérdésfeltevőtől privát levélbe.

Azért egy ilyen diétánál van pár dolog ami befolyásolni fog ! Nem mindegy hogy az a 9 kiló a súlyod hány százaléka,( egy 110kilós lazábban ledob 9 kilót mint ha mondjuk 63-ról 54-re lefogynál! ). Vedd figyelembe, hogy milyen a fizikai állapotod, a hirtelen diétával az emésztésed tönkreteheted.Nagy hévvel ne kezdj el sportolni se, mert csak az izületeidet vágod haza (főleg ha nagy a súlyod).

Egyébként a heti egy kilós fogyásnál több az már sok!Ha nem akarod, hogy lötyögjön a megmaradt bőr, akkor inkább lassan fogyasz.

Az első pár kiló leadása egyébként könnyű, mivel egy diétánál, a visszatartott víz , a gyomor és béltartalom csökken --persze ez adandó alkalommal visszatöltödik.

Ezek általánosságok, de ne hagyd figyelmen kívül!Zs

2008. dec. 4. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első válasszoló hülyeséget irt!Bocsi de miért kéne fél év 9 kiló fogyáshoz??? hagyjuk már!Ma már minden fogyókúrába le van írva hogy az egészséges HETI -0,5 max 1 kg!Nah már most simán le lehet dobni 9 kilót 9 hét alatt...Csak akarni kell!Kevesebb étkezés, sok zöldség és gyümölcs és este 6 után már semmi!!!
2008. dec. 4. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezt csináld meg, teljesen jó... nekem bejött. Mindegyik hús helyett csirkemellet ettem, és lefogytam 13 nap alatt a 9 kg-ot. Ki lehet bírni! A zellert leveskockával főzd meg.

2008. dec. 9. 12:10
 8/8 anonim válasza:
Az a jojo dieta lattam a life networkon a celebek ezt hasznaljak igy keressetek ra jojo vagy yoyo diet
2010. márc. 12. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!