Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért szólogatnak be annak...

Miért szólogatnak be annak aki vékony? Ennyire fáj, hogy valakinek ilyen a genetikája?

Figyelt kérdés

Aki tulsulyos, azt nem illik bantani.

De ha valaki vekony,akkor be lehet neki szologatni,meg olyanokat kerdezni-h nem anorexias-e stb.

2021. febr. 25. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#5, abszolút egyetértek. Mindig lesz valami, amiért beszólnak az emberek, mert mindenkinek megfelelni nem lehet, de szerencsére nem is kell. Sajnos az emberek tömegesen nem fognak tudni megváltozni, meg kell tanulni kezelni. Ha kedves ismerős szól be nekem nem rosszindatból, inkább csak tudatlanságból, akkor elmagyarázom neki. Ha olyan, akinek semmi köze hozzám, és nem is kérdeztem a véleményét, akkor általában figyelmen kívül hagyom. Ha rossz kedvem/napom van, visszaszólok.
2021. febr. 25. 16:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

8:

170 centivel 50 kg nem feltétlenül anorexia, nagyon sok tényezős a kérdés, pl. nőknél mellméret, mindkét nemnél lab-test arány. Simán van olyan arányaiban hosszú labú, kis mellű nő, akinél a 47 kg is rendben van 170 centire. Főleg, ha mondjuk futó is mellette.

2021. febr. 25. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:
74%
170 centihez 75 kiló vagyok, sokan piszkálnak, hogy kövér vagyok. Egy barátnőm szintén 170 centi, 50 kiló, sokan piszkálják, hogy sovány. Nem kell mártírkodni, mindenkit lehet csesztetni valamiért.
2021. márc. 14. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!