Ez valami ázsiai beauty filter, vagy genetika, vagy diétával tényleg el lehet érni, hogy ennyire vékony lába legyen valakinek?
2021. febr. 25. 12:39
1/7 anonim válasza:
Ezek ilyen vékonyak. Van náluk egy mondás is: "Ha nem vagy vékony, semmi vagy. De ilyen a hozzáállásuk az iskolához, meg a munkahelyhez is. Nem véletlenül lesznek annyian öngyilkosok náluk, nem tudják elviselni a társadalmi nyomást.
2/7 anonim válasza:
Szerintem igazi, és qrva ronda az ilyen láb, de ez csak személyes vélemény. Nekem olyan a genetikám, hogy piszkafa lábam van alapból, és évekig dolgoztam azon, hogy vastagodjon, formásodjon. :D
3/7 anonim válasza:
Az ázsiaiak általában genetikailag vékony alkatúak. A képen szereplők valszeg még diétáznak is hozzá. Egyszer láttam a neten, hogy egy koreai lány csinált egy ideal skinny weight táblázatot, amiben kiszámolta, hogy milyen magassághoz milyen ideális paraméterek tartoznak, hogy vékonynak számítson az ember lánya. Tehát nekik nyilván az tetszik.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem ezek a csajok nagyon bejönnek, dugnám mindet🤪
5/7 anonim válasza:
Szegények nagyon rútak, nem tudom hogyan van ilyen pálcika lábuk, valószínűleg genetika.
6/7 anonim válasza:
Anorexiás semmirevaló egyedek. Tele van velük az egész világ. Az ilyenek miatt lesznek bolondok az emberek :-D Holott semmit se kell érte tenni, csak nem zabálsz :-D És mielőtt alultápláltság miatt bevisznek a kórházba, csinálsz egy szelfit róla, azt cső :-D
7/7 anonim válasza:
Igazi. A sápadtság is divat náluk egyébként.
Ízlés kérdése szerintem. Számomra nagyon nem vonzó a pálcika kar, láb. Sokkal szebb a szememnek, ha valaki arányosan izmos, formás. Egészségesebb hatása is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!