Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez valami ázsiai beauty...

Ez valami ázsiai beauty filter, vagy genetika, vagy diétával tényleg el lehet érni, hogy ennyire vékony lába legyen valakinek?

Figyelt kérdés

Pl

[link]

[link]

[link]

Szerintetek ez valódi? Mert gyanúsan sápadtak is...

2021. febr. 25. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ezek ilyen vékonyak. Van náluk egy mondás is: "Ha nem vagy vékony, semmi vagy. De ilyen a hozzáállásuk az iskolához, meg a munkahelyhez is. Nem véletlenül lesznek annyian öngyilkosok náluk, nem tudják elviselni a társadalmi nyomást.
2021. febr. 25. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem igazi, és qrva ronda az ilyen láb, de ez csak személyes vélemény. Nekem olyan a genetikám, hogy piszkafa lábam van alapból, és évekig dolgoztam azon, hogy vastagodjon, formásodjon. :D
2021. febr. 25. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Az ázsiaiak általában genetikailag vékony alkatúak. A képen szereplők valszeg még diétáznak is hozzá. Egyszer láttam a neten, hogy egy koreai lány csinált egy ideal skinny weight táblázatot, amiben kiszámolta, hogy milyen magassághoz milyen ideális paraméterek tartoznak, hogy vékonynak számítson az ember lánya. Tehát nekik nyilván az tetszik.
2021. febr. 25. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
Nem tudom, de nekem ezek a csajok nagyon bejönnek, dugnám mindet🤪
2021. febr. 25. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Szegények nagyon rútak, nem tudom hogyan van ilyen pálcika lábuk, valószínűleg genetika.
2021. febr. 25. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Anorexiás semmirevaló egyedek. Tele van velük az egész világ. Az ilyenek miatt lesznek bolondok az emberek :-D Holott semmit se kell érte tenni, csak nem zabálsz :-D És mielőtt alultápláltság miatt bevisznek a kórházba, csinálsz egy szelfit róla, azt cső :-D
2021. febr. 25. 15:07
 7/7 anonim ***** válasza:
65%

Igazi. A sápadtság is divat náluk egyébként.

Ízlés kérdése szerintem. Számomra nagyon nem vonzó a pálcika kar, láb. Sokkal szebb a szememnek, ha valaki arányosan izmos, formás. Egészségesebb hatása is van.

2021. febr. 25. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!