Mitől lehet, hogy hétről hétre egyre kövérebb vagyok?
Február elején 47.5 kg voltam, most 51.1 vagyok, és közel sem ettem annyit, hogy ennyit hízzak. Volt pár falásrohamom, ez igaz, de azok bőven nem voltak ehhez elegendő mennyiségűek.
Elkezdtem szedni egy pszichiátriai gyógyszert a hónap elején, de leálltam vele pár napja, viszont azóta is feljött 0.5 kg.
Mi oka lehet?
Mit lehet csinálni ezzel?
Pajzsmirigyproblémám biztosan nincs, nemrég voltam laborban pont emiatt.
Nos, a terápián pont ezt a félelmedet kellene feldolgozni.
Pl
-mitől éreznéd úgy, hogy a kezedben tudod tartani a dolgokat?
-mi ijeszt meg a testedet érintő változásokban?
-hogysn állsz a nőiességedhez, felnőtt test és énképkez, szexualitáshoz?
-mik azok a dolgok, amiket magadért teszel? pl milyen testi és lelki örömöket, élményeket engedsz meg magadnak? pl egy masszázs, pedikűr, habfürdő?
-az ételhez való viszonyod, mely ételektől félsz, mi az amit szeretsz, de már rég nem ettél?
42: a sok relatív. Nem vagyok kigyúrt izomállat 😃 De igen, mindenhol határozottan van rajtam izom.
43: igen, kb hasonló alakom van, mint az after képeken lévő lányoknak, csak a cicijeim se természetesen, se mesterségesen nem nagyok, illetve alacsonyabb vagyok, így nyilván picit mások az arányok. A matek egyébként nem rossz, de a 2 pontos mérések soha nem megbízhatóak.
Kérdező: a 45-ös kb mindent leírt. Ha nem érzed, hogy ezeket át tudnád beszélni a terapeutáddal, akkor keress újat. A fizikai és mentális egészségedről van szó. Ha gyorsnak is tűnik a változás, valószínűleg nagyon időszerű volt már.
Át tudom beszélni, csak nem fél, hanem kb tíz év alatt lettem beteg, gyógyulni sem pár hónap alatt fogok
Plusz mélyebb oka van nálam az evészavarnak mint a legtöbbeknek
De mindegy is, valószínűleg vízsúly volt, mert ma már csak 50.2 kg voltam, és szerintem lejjebb is fog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!