Hogyan tudtok lemondani a reggeli lekváros kenyérről?
Ne vegyél lekvárt... nálam csak ez válik be...
De egy darab lekváros kenyér tökéletesen jó reggelire.
válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:54
OTT A PONT!!
Egyedül élek, és szó szerint üres a hűtő. :D
Naponta kétszer járok boltba. reggeli előtt és vacsi előtt. Ebédre pedig általában tojást eszek, vagy csirkemellet, rizset.
Nekem ez NAGYON bevált. Nincs itthon semmi. Így nem tudok nassolgatni. 3 hét alatt fogytam 3 kilót. Eljárok sportolni. Ha nagyon éhes vagyok, átszaladok a boltba és veszek egy almát. Soha semmi nem romlik ám, mert komolyan csak annyit veszek, amit meg is eszek. Ez a leghatékonyabb.
És mindig amikor a boltba járok, elolvasok minden csoki, sütemény meg minden finomságot meg meg nézem őket, és ez erőt ad, hogy ha elérem az álomsúlyt, nyugodt lelkiismerettel megengedhetem magamnak, hogy hetente egyszer azt az édességet, finom sütiket is beletegyem a kosaramba. :)
A lekváros kenyér nem a kalóriatartalma miatt szar, hanem mert felnyomja hirtelen a vércukrodat, majd ez hirtelen leesik, éhes leszel, kajálsz (pedig reggeliztél). Reggel kell megalapozni az egész napi étkezést, hasznos szénhidrátokkal és vitaminokkal, akkor nem leszel éhes egész nap: teljes kiörl. kenyér, sonka, sajt, egy halom zöldség. Ésszel kell felfogni, csak úgy megy.
A lekváros kenyeret tartogasd vasárnapokra.
egy jo ideje dietazom (atkins), ezelott elkepzelni sem tudtam a reggeleket peksutemeny nelkul (kakaoscsiga, lekvaros piritos, stb), szoval nehez lemondani roluk. ugy gondolom a zabpehely nagyon jo, gyumolccsel, mezzel, vagy esetleg egy kis reszelt etcsokival, es nem csak taplalo, hanem egeszseg is.
de ha mindenkepp lekvaros kenyer mellett akarsz maradni, akkor vmi kevesbe cukros lekvart valassz (van egyaltalan olyan?:D), es teljes kiorlesu kenyeret (ha megpiritos meg finomabb szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!