Milyen alakotok van most, és milyet szeretnétek?
Nem linkelek képet.
Most 169/41-42 kg.
A célom 54-55, ami egyébként a normális súlyom. :)
Szia
Én 144 cm és 38 kg vagyok. A célom minimum 40 kg. Nekem normális alakom van. Csak egy kicsit erősödnöm kell. Voltam 36 kg is. Inkább fogyásra vagyok hajlamos, megy a küzdelem a plusz kilókért 🙄
Sajnos az utóbbi 2 évben a testmozgás teljesen eltűnt az életemből, pedig előtt heti 4-5 alkalommal kardióztam vagy futottam és nagyon egészségesen ettem. Akkor voltam 63kg, az akkori fitt testem jó lenne visszakapni, de valamiért nem tudom magam rávenni sem a mozgásra, sem a normális étkezésre. Ezen a karantén csak rontott, előtt napi szinten kb 4 kilométert sétaltam a tömegközlekedés, bevásárlás stb miatt, azóta konkrétan egész nap csak ülök egy laptop előtt.
Így most 75 kg vagyok és egy fekvőtámaszt nem tudok kinyomni.
20F/179cm
173 cm vagyok es 59kg
Meg vagyok elegedve magammal, fogyni nem szeretnek csak egy kicsit erosodni, illetve allokepesseget javitani. Sokat futok, sulyzozok.
A csipom eleg vekony, igy nincs szep honokora alakom de ez genetika, inkabb a vallaim szelesebbek.
164cm és 60kg, vissza szeretnék menni 50-re. Utálom a mostani kinéztem, ezért végre el kell határoznom magam és ismét sportolnom kell!
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!