Szerintetek kövér vagyok ruhában illetve ruha nélkül?
Figyelt kérdés
26/F, 170cm, 82 kg
Csak őszintén. A karantén alatt az evésen kívül más örömöm nem nagyon volt, és ez lett az eredménye:
Két éve még szinte kockás hasam volt, 70 kg alatt voltam.
2021. febr. 18. 22:16
41/51 anonim válasza:
Én is lánynak neztekek bakker. Ne hordj már ilyen cicanacikat. 😂
42/51 anonim válasza:
Az tény, hogy híztál de hidd el teljesen normális vagy egy kis edzés és diéta azt eltűník mint Kossuth a ködben
43/51 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valakit érdekel még, 5 kilót fogytam, 10-et nem sikerült. Most vagyok 76, 70 szeretnék lenni.
2021. júl. 17. 16:45
44/51 anonim válasza:
Gratula az 5 kiló minuszhoz, és hajrá még a maradék 6hoz. :) De azért hozzátenném, hogy szerintem jól nézel ki így is. Én legalábbis szeretem amikor valaki nem nagyon vékony. :)
45/51 anonim válasza:
Azért nem mondanám, hogy kövér, de túlsúlyos.
47/51 anonim válasza:
Nincs semmi gond veled. A hajad is jó így, bár ezt senki se kérdezte ugye, válaszolók??
48/51 anonim válasza:
Nem vagy kövér.
De attól a hajtól én megszabadulnék a helyedben. Sokkal jobb pasi lennél.
49/51 anonim válasza:
Kérlek szépen, ne akarjátok már minden áron azt a 100-ból 1 "aranyosabb" fiút is megkopasztani. Ott van nektek a sok tüskefejű meg kopaszodó nagyszakállú zord, keménylegény fazon halomszámra. Azért nem mindenkinek az jön be.
50/51 anonim válasza:
Kiegészítve 49-est:
Nem is a haja volt a kérdés. Kvázi ebből a szempontból nem érdekli a véleményetek. Ha neki így tetszik, hadd hordja már így! Mi közötök hozzá?
(Bocsi, de már nem bírtam tartogatni)
Egy korábbi hozzászóló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!