Szerintetek kövér vagyok ruhában illetve ruha nélkül?
26/F, 170cm, 82 kg
Csak őszintén. A karantén alatt az evésen kívül más örömöm nem nagyon volt, és ez lett az eredménye:
Két éve még szinte kockás hasam volt, 70 kg alatt voltam.
Akkor válik valaki (a nagy többség számára) taszítóvá, amikor már lufifejű, hörcsögarcú, körtokájú jelzőkkel illethető, na attól a fajta hájasságtól te nagyon-nagyon messze vagy. Vagyis arcról, meg ruhában egyáltalán nem látszik semmi olyan, amiről bárkinek is bármilyen súlykérdés felmerülne veled kapcsolatban. Sőt, az alap alkatod kifejezetten előnyös, végre nem az a kiábrándító piszkafa kollekció. Százszor rosszabb. Annyi, hogy a hasad körben 2-3 centivel kijjebb áll a "kelleténél", ez tény. De nem mindenkinek a darázsderekú srácok jönnek be, pl. én is azt szeretem, ha valaki derékban vastagabb, van egy kis pocak.
"rosszabbra számítottál"
Igen, ha a testépítés rovatban tetted volna fel a kérdést, ott az a néhány ügyeletes zsírfóbiás, anorexiás "elmebeteg" szétszedett volna, mert ha vki fél mm bőrt össze tud csípni a csontvázán, akkor ott már világválság meg harakiri van.
Többieknek: van, és jut nektek épp elég szőrös, szakállas, haja sincsen, alaktalan-bőnadrágos tuskó fazon, hagyjátok már meg azt a néhány aranyosabb fiút is a világnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!