Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok...

Szerintetek kövér vagyok ruhában illetve ruha nélkül?

Figyelt kérdés

26/F, 170cm, 82 kg

Csak őszintén. A karantén alatt az evésen kívül más örömöm nem nagyon volt, és ez lett az eredménye:

[link]

[link]

Két éve még szinte kockás hasam volt, 70 kg alatt voltam.

2021. febr. 18. 22:16
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem semmi baj nincsen veled, jó a felépítésed. Nyilván látszik, hogy kicsit elengedted magad mostanában, de ezen az alkaton semmi szégyellni való nincs. Tök átlag. Ruhában meg nem is látszik. Ha változtatni szeretnél akkor hajrá, nyilván senkinek nem árt egy kis mozgás. De szerintem jól nézel ki így is :)
2021. febr. 19. 11:31
 32/51 anonim ***** válasza:
94%
Semmi képpen sem mondanálak kövérnek, se ruhában se anélkül. Csak van rajtad felesleg.
2021. febr. 19. 11:32
 33/51 anonim ***** válasza:
76%
Ja ja, semmi vész. Viszont azokat a feszülős nadrágokat ne hordd! (Meg egy csávónak se kéne.)
2021. febr. 19. 12:35
 34/51 anonim válasza:
47%
Jó cickód van :)
2021. febr. 19. 13:19
 35/51 anonim ***** válasza:
75%

Akkor válik valaki (a nagy többség számára) taszítóvá, amikor már lufifejű, hörcsögarcú, körtokájú jelzőkkel illethető, na attól a fajta hájasságtól te nagyon-nagyon messze vagy. Vagyis arcról, meg ruhában egyáltalán nem látszik semmi olyan, amiről bárkinek is bármilyen súlykérdés felmerülne veled kapcsolatban. Sőt, az alap alkatod kifejezetten előnyös, végre nem az a kiábrándító piszkafa kollekció. Százszor rosszabb. Annyi, hogy a hasad körben 2-3 centivel kijjebb áll a "kelleténél", ez tény. De nem mindenkinek a darázsderekú srácok jönnek be, pl. én is azt szeretem, ha valaki derékban vastagabb, van egy kis pocak.

"rosszabbra számítottál"

Igen, ha a testépítés rovatban tetted volna fel a kérdést, ott az a néhány ügyeletes zsírfóbiás, anorexiás "elmebeteg" szétszedett volna, mert ha vki fél mm bőrt össze tud csípni a csontvázán, akkor ott már világválság meg harakiri van.

Többieknek: van, és jut nektek épp elég szőrös, szakállas, haja sincsen, alaktalan-bőnadrágos tuskó fazon, hagyjátok már meg azt a néhány aranyosabb fiút is a világnak...

2021. febr. 19. 14:12
 36/51 anonim ***** válasza:
83%
Ejnye!Miért akartok teljesen hülyét csinálni a srácból?Mikor ő is bevallotta hogy csak kajált.Igen is kell a testmozgás!Ne az átlaghoz hasonlítsuk már,mert abból nem sül ki semmi jó...
2021. febr. 19. 17:01
 37/51 anonim válasza:
24%
Akkor rossz cickód van!
2021. febr. 19. 17:04
 38/51 anonim ***** válasza:
95%
Senki nem mondta, hogy nem kell a mozgás, csak hogy nem dagadt. Én írtam is, hogy menjem mozogni, mert ha így halad, dagadt lesz. De még nem az.
2021. febr. 19. 19:53
 39/51 A kérdező kommentje:
Nagyon sok válasz érkezett. Számítottam rá, hogy megosztó lesz, mert én is úgy érzem, hogy kb. pont ez a határ, tehát innentől rajtam áll minden. Évekkel ezelőtt már voltam 80 kg fölött (szintén kb. fél éves kajálós nagyon kényelmes életmód után). Akkor sikerült leadnom a fölösleget, sőt túlzásba is vittem. Hátha most is sikerülne. Annyiból talán jobb a mostani helyzet, hogy férfiasabb a testalkatom és a kisugárzásom is (ami a képeken nagyon nincs így, most nézem), ezért egy fokkal jobban áll, mint 19-20 évesen, de attól még nem maradhat, mert már nem tetszik, amit a tükörben látok, főleg ruha nélkül.
2021. febr. 19. 20:45
 40/51 anonim válasza:
68%
20.Nem néztem meg még akkor a második képet oké? XD
2021. febr. 20. 05:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!