Mennyit kéne fogyjak? És hogyan tegyem?
Figyelt kérdés
160 cm 55 kg vagyok.
Ennél 6 kgmal kevesebb voltam viszont fogyokoraztam es 3x annyi jött fel. Kerlek mondjatok el hogy nektek mi jött be. Lany vagyok .
2021. febr. 17. 20:26
1/7 anonim válasza:
Mit értesz az alatt hogy fogyókúráztál?
Hány kalóriát ettél?
Mennyit mozogtál?
2/7 anonim válasza:
jojo effektus, ez első által írt kérdésekre jó lenne tduni a választ.
3/7 A kérdező kommentje:
1200-1400 kcal a 2000 helyett. nem sportoltam
2021. febr. 17. 21:32
4/7 anonim válasza:
Akkor most meg sportolnod kéne nem fogyózni. Heti 3-4-5x 1 óra! Ne diétázz, rendben van a súlyod...
5/7 anonim válasza:
A súlyod teljesen okés, én genetikailag csont sovány vagyok, akármit eszek, nem tudok hízni, hidd el borzasztó.
Sportolj heti 3-4x, találj valami olyat, amit szeretsz, mert futhatsz, de ha utálod akkor nem igen lesz motivációd.
Esetleg annyi, hogy figyelj, hogy igyál 2-3 liter vizet naponta és hagyd el az üdítőket.
6/7 A kérdező kommentje:
Heti 4x sportolok, focizok.
Sok vizet iszok. De nem vagyok szálkás és látom hogy van rajtam felesleg
2021. febr. 18. 11:02
7/7 anonim válasza:
49 kilóval fogyókúráztál? Szerintem te anorexiás vagy, vagy annak a kezdete. Most pont jó a súlyod, ne akarj fogyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!