Még mennyit kell fogyjak hogy jobban gyorsuljon az autóm?
Figyelt kérdés
Most 113kg vagyok 181cm. Már 25kg ot fogytam.2017. júl. 10. 13:29
2/13 anonim válasza:
Dobd ki a felesleges üléseket, kicsit a kasztnit is vagdald be, no meg a pótkereket légzsákokat, műszerfalat is szórd ki, tetőlemezd pedig vágd ki flex-szel... Aztán begyorsul tőle az autód!
Hülye kérdésre hülye válasz!
3/13 anonim válasza:
Vegyél jobb autót.
Bár lehet, hogy az emberiség akkor jár jobban, ha te nem tudsz gyorsan menni :)
4/13 anonim válasza:
Komolyan van olyan aki ezért fogy? :D
5/13 anonim válasza:
Én nem kifejezetten ezért fogynék, de pozitív mellékhatás lenne.
Ha egy 50-est ledobnék (rámférne), talán már mérhető lenne versenypályán tizedekben, századokban a stopperen.
De mindennapi utcai használatnál nem emiatt fogom letolni a nagyköbcentis prémium autókat az útról, az is biztos! :D
6/13 anonim válasza:
Szóval Te most 113 kg vagy.
Ahhoz, hogy a kérdést megválaszolhassam korrektül, tudni kellene hány kg az autó önsúlya. Megírnád?
7/13 anonim válasza:
mi van a vagisil megint indít a nascaron
8/13 A kérdező kommentje:
Az ifának nem tudom mennyi az önsúlya
2017. júl. 10. 16:02
9/13 anonim válasza:
Nem kell már fogynod. 113 kg-al az IFA, prímán gyorsul. Szakadékban.
10/13 anonim válasza:
Hát egy 15 tonnás IFÁ-val szerintem tökmindegy, hogy 113 kiló vagy netán a fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!