Tudnátok pár tippet adni?
Ha két dogot megteszel biztos a siker!
1 - Kalóriabázis
2 - Önfegyelem
Nekem ami bevált, hogy nem eszek cukrot. Lehet boltokban kapni cukor helyettesítőt, azt teszek teába ételekbe stb. És cukros üdítők helyett is csak sima vizet igyál mert sokkal egészségesebb, valamint én még sima kenyér helyett barna kenyeret és teljes kiörlésűt eszem mivel azok lassan szívódnak fel és nem leszel olyan hamar éhes.
Tésztából is vannak pl. a durumtészta is jobb.
Sok zöldség és gyümölcs de ne túl édes gyümölcsök.
Húsból bármennyi, főleg ha sportoló vagy fontos, hogy egyél csak az egészségesebb dolgokra figyelj.
Nasizni meg nem szabad, vagy ha mégis szeretnél ugyan úgy vannak cukormentes édességek is. 😊
És óvatosan a fogyással ne vidd túlzásba, vigyázz magadra.
"Naponta négy öt extrudált kenyeret eszem és almát vagy narancsot."
Egész nap ennyit? Ez egészségtelen koplalás.
A súlyod jó, mivel sokat edzel, így izmaidnak is lenniük kell, amik szintén súlyt jelentenek. Kétlem, hogy tényleg annyit kellene fogynod, meg felesleged van.
A problémád pszichés eredetű, pszichológus segítségére lenne szükséged, mielőtt komolyabb problémád lesz.
Sajnos amíg ott van szem előtt az édesség addig nem fog menni. Hatalmas önfegyelem kell hozzá amit sokáig tart kifejleszteni
Nekem kb ugyanez volt, én megkértem a családomat hogy zárják el előlem minden édességet, chipset, és amennyire lehet, csak mértékkel egyék előttem
Megszűnt a vacsi utáni süti/csoki evés, a filmezés közben a chipset nagy nehezen zöldségre cseréltük, anyumat megkértem rá aki nagy morgolódások árán rávette a többieket. és az öcsém a szobájában eszi a chipset
Több mint egy éve nem ettem semmi nasit, kb talán karácsonykor egy-két sütit :)
Szia!
Nekem egy fajta diéta vált be elég hatásosan( egy hónap alatt 4 kiló, két hónap alatt még 3 és nem szedtem vissza)
Nem ettem/eszek délelőtt 11 előtt, ha nagyon muszáj csak gyümölcsöt. Nem ettem gyorsétteremben három hónapig. Csokit nem ettem,eleve nem szerettem sohase. Én úszom,és focizom és ezek mellett még minden este sétálok/sétáltam egy falukört.
Összefoglalva:
I. Délelőtt 11-ig nem enni gyümölcsön kívül semmit!
II. Gyorsétel kiiktatása!
III. Mindennap minimum 6-7 km gyaloglás!
Remélem tudtam segíteni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!