Hova tegyem a mérleget, hogy ne mutasson mindig mást?
Rohadt idegesítő, hogy akárhova teszem mindig mást mutat. Sőt, ha egy ponton állok rá többször, akkor is mindig mást mutat. Ez viszont rohadt rossz mert diétáznék, de nem tudom követni hetente a súlyomat.
Cseréltem már benne elemet, tettem betonra, fára, takaróra, mindenhova, de sehol sem működik jól. Digitális mérleg. Sőt, még a szomszéd mérlegét is elkértem, de az is rossz volt.
Ha ilyen pontosan, dekára akarod követni a diétádat, akkor ne valami 2000 ft-os gagyi szar mérleget vegyél!
Tök mindegy hova teszed le egyszer (valami sima kemény felületre), de akkor mindig ugyanott mérd magad, és általában minden nap ugyanabban az időpontban.
8-as: a KÉRDEZÖNEK FONTOS, hogy mérje magát! Ha NEKED NEM AZ, az a te dolgod, a kérdés nem ez!
Kérdezö: a mérlegnek legyen egy állandó helye, kemény alapon, akkor nem fog csalni a mérésnél. Ha netán mozgatni kell (elteszed, mert útban van), akkor is mindig pontosan ugyanoda tedd, illetve egyes mérlegeknél elöfordul, hogy mozgatás után az elsö mérés rossz, csak a második méréstöl megbízható.
9: de pont hogy káros a napi mérickézés, mert csak magát idegesíti vele.
A legszigorúbb fogyókúránál is elég a heti 1x.
Mert a napi ingadozás is lehet 1-2 kiló - attól függően, hogy pl. tudott-e wc-re menni, vagy épp aznap mennyit ivott, mennyi vizet tartott vissza a szervezete (pl. menstr.)
Abban teljesen igazad van, hogy fix helyen kell lennie a mérlegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!