Mit tegyek hogy jobban birjam?
Figyelt kérdés
A nogyogyaszom policisztas ovariumot allapitott meg nallam es azt mondta dietazzak es mozogjak.El is kezdtem de nagyon nehez egessz nap ehes vagyok es faj a fejem.Mai etrendem pl reggeli 3 szelet pulykamell sonka egy fel szelet teljes kiorlesu kenyer es 1 natur jogjurt 0,2% ebed parolt kaposzta egy szelet parolt csirkemellel vacsora meg nem tudom mi lessz.Valami tipp hogy jo ez igy vagy hogy csinaljam mozogni kardio edzest csinaltam ma.De nagyon nehez ez igy van par kilo amit le is kene adnom nagyon orulnek ha irnatok tippeket tapasztalatokat elorre is koszonom2021. febr. 16. 16:41
11/12 anonim válasza:
Szerintem még keveset is eszel.
Ebédre ehetnél nyugodtan egy kis chs köretet: Pl 50g rizs/durum tészta, vagy 200g krumpli nyersen mérve.
Vacsira pedig maradhat a zöldség + fehérje forrás kombó.
Én reggelire mondjuk ennék zabkását valami fehérje forrással, mondjuk Cottage cheeseel, vagy tojással ha sósan akarod. Illetve pici uzsit, vagy tízórait is ennék.
Mindenképp mozognék: futás, otthon edzés, sajnos most kevés az opció de megoldható azért.
Nyugodtan merj enni, csak tiszta ételekből, a cukor és fehér liszt kilőve diéta idejére, vagy akár örökre ha el tudod hagyni őket. Ha nem, akkor pedig alkalmanként hétvégente beiktatva. Nekem ez a módszer bevált súlytartásra:)
12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsot megfogadom 🙂sokat segiettetek
2021. febr. 17. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!