Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy jobban birjam?

Mit tegyek hogy jobban birjam?

Figyelt kérdés
A nogyogyaszom policisztas ovariumot allapitott meg nallam es azt mondta dietazzak es mozogjak.El is kezdtem de nagyon nehez egessz nap ehes vagyok es faj a fejem.Mai etrendem pl reggeli 3 szelet pulykamell sonka egy fel szelet teljes kiorlesu kenyer es 1 natur jogjurt 0,2% ebed parolt kaposzta egy szelet parolt csirkemellel vacsora meg nem tudom mi lessz.Valami tipp hogy jo ez igy vagy hogy csinaljam mozogni kardio edzest csinaltam ma.De nagyon nehez ez igy van par kilo amit le is kene adnom nagyon orulnek ha irnatok tippeket tapasztalatokat elorre is koszonom

2021. febr. 16. 16:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért most olvastam vissza
2021. febr. 16. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez itt 2 napi kajaadag! Mi az istent csinálsz te, hogy ennyi nem elég?
2021. febr. 16. 17:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Huu nem tudom akkor te mennyit ehetsz egy kenyer morzsat?
2021. febr. 16. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez nem sok. Fél szelet kenyér reggelire.... Nehogy már az sok legyen.

Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, elég fehérjét. Ezek sokáig laktatnak. Figyelj a folyadékbevitelre (nekem pl. attól is szokott fájni a fejem, ha nem iszok eleget), legjobb a sima víz vagy az üres tea. Innivalóból a legkönnyebb bevinni sok felesleges kalóriát, mert úgy érzed, nem is eszel. De ha éhesnek érzed magad (nem csak enni van kedved, hanem tényleg éhes vagy) akkor egyél.

2021. febr. 16. 18:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso
2021. febr. 16. 18:16
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Én nem eszek kenyeret idestova 1 éve, csak jelzem. Kenyérrel nem lehet fogyni. A lisztet, cukrot totálba ki kell iktatni.
2021. febr. 16. 18:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A második válaszoló csak trollkodik.

Amit csinálsz Kérdező, az koplalás. Nem csoda, hogy éhes vagy és fáj a fejed. A szervezeted jelez, hogy éhezik. Nem szabad azonnal drasztikus diétába kezdeni. Kezdetben elég ha kihagyod a nassolást és rendszerezed az étkezéseid. Legyen minimum napi 3 főétkezésed. Használhatsz segítségül kalória számolót. 1400 kalória/nap alá semmiképp se menj. +2 liter folyadék minimum! Víz formájában.

2021. febr. 16. 18:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a tanacsot
2021. febr. 16. 18:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Azt is elmondta az orvosod, hogy milyen diétára van szükséged? A 160 grammosra gondolt? Abba ennél sokkal több étel is belefér.

Egyetértek a #7 válasszal, amit most csinálsz, az koplalás. Ha a szénhidrátbeviteledet kell csökkentened, akkor kezdd el mérni az ételeidet és számolni a szénhidrátot. A finomított és magas glikémiás indexű szénhidrátokat (pl. fehér liszt, cukor) jobb, ha kihagyod. Olvass utána alaposan, miket érdemes enni. Arra figyelj, hogy elég fehérjét vigyél be, érdemes sok zöldséget is enni, levesek, főzelékek formájában vagy párolva is.

2021. febr. 16. 19:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem azt nem mondta hogy milyet csak hogy dieta es mozgas a cukrot feher lisztes dolgokat startbol kilottem koszonom a tanacsokat utanna olvasok tobbet es probalok valtoztatni muszaly mindent megtennek mert babat szeretnenk es azt mondjak hogy ez javithat ezeken a franya policisztakon
2021. febr. 16. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!